Wonen op de VU campus

Met de ontwikkeling van Zuidas komen er steeds meer woningen nabij de VU Campus: luxe appartementen en uiteraard ook studentenwoningen.

In de toekomst kan er ook op de VU Campus worden gewoond. De eerste 400 studentenwoningen op de campus komen aan het campusplein, het bruisend hart van de campus.

Op 5 minuten fietsen van de VU campus bevindt zich Campus Uilenstede. Dit is met circa 3.400 bewoners de grootste studentencampus van Noord-Europa. Naast wonen en studeren is er op de Campus veel meer te beleven: een gezellig eetcafé, een modern sportcentrum en een cultureel centrum met voorstellingen en een uitgebreid cursusaanbod. En op de fiets of met het openbaar vervoer ben je zo in het bruisende centrum van Amsterdam.

VU campus

Waarom wonen op de Uilenstede campus?