Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is bewaard in Mijn studiekeuze.
Deze opleiding kan niet bewaard worden.
Je bent nog niet ingelogd in Mijn studiekeuze. Log in of maak een account aan om jouw opleidingen op te slaan.
Er gaat iets mis, probeer het later nog een keer.

Weg met de schrijfblokkade!

Ben je bezig met je scriptie en loop je vast? Een schrijfblokkade is een veelvoorkomend probleem voor scriptieschrijvers, maar je hoeft er niet mee te blijven zitten!

In deze online workshop krijg je handvatten aangereikt om je schrijftaken effectiever aan te pakken. We doorlopen de verschillende stappen van het schrijfproces en per fase bespreken we de valkuilen. Je leert welke manieren er zijn om die valkuilen te voorkomen en problemen op te lossen. 

We gaan oefenen met verschillende technieken om door je schrijfblokkade heen te komen. De oefeningen zijn gericht op het produceren van tekst en op het vereenvoudigen van schrijftaken. Aan het einde van de workshop maken we een stappenplan waar je tijdens het schrijven van je scriptie steeds op kunt terugvallen.

Docent
Gea Dreschler

Duur
De online workshop duurt 3,5 uur.

Datum
Najaar 2022

Aantal deelnemers
Maximaal 15

Kosten
€40

Inschrijven en contact
Voor informatie, vragen en inschrijven kun je een mail sturen naar de cursusadministratie van het ALP: alp.fgw@vu.nl. Vermeld hierbij de workshopcode: SCH-W-NL-4.

Contact Academic Language Programme

Voor docenten, opleidingsdirecteuren, studieadviseurs en andere VU-medewerkers: wil je informatie over het ALP-aanbod of overleggen over taalbeleidskwesties binnen de opleiding of faculteit? Neem dan contact met ons op.

Prof. dr. Alan Cienki, wetenschappelijk directeur ALP

Dr. Gea Dreschler, programmamanager ALP

Dr. Camille Welie, coördinator ALP Nederlands (NT1, NT2)

Voor studenten: neem voor vragen of informatie over een cursus, workshop of coaching contact op met de ALP cursusadministratie

alp.fgw@vu.nl