Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is bewaard in Mijn studiekeuze.
Deze opleiding kan niet bewaard worden.
Je bent nog niet ingelogd in Mijn studiekeuze. Log in of maak een account aan om jouw opleidingen op te slaan.
Er gaat iets mis, probeer het later nog een keer.

VU Nieuwjaarsgala

We zetten onze fantastische studenten, docenten en andere medewerkers in de spotlights tijdens het VU Nieuwjaarsgala op 26 januari 2023! 

Wie mag zich de student of de docent van het jaar 2022 noemen? Welke ondersteuner verdient een ode en welke docent krijgt de prestigieuze Frank van der Duijn Schouten prijs? We komen erachter tijdens het feestelijke en muzikale VU Nieuwjaarsgala, waar alle VU-prijzen worden uitgereikt.

Ode aan ondersteuner

Ook dit keer worden er weer collega's in het zonnetje gezet. 

Een moeiteloos opstartende computer, een videostoring die snel wordt opgelost, je agenda die beheerd wordt, hulp en advies, of drukwerk dat jouw presentatie versterkt. Al die zaken die je soms als vanzelfsprekend beschouwt, maar natuurlijk het resultaat zijn van de vele handen die samen de VU maken. Wie springt er volgens jou uit? Nomineer jouw favoriete ondersteuner en motiveer waarom juist deze collega aandacht verdient via dit formulier. Aanmelden kan tot 15 december 2022.

Programma

Datum: donderdag 26 januari 

Tijd: 16.00-17.00 uur met aansluitend een borrel

Locatie: Aula, Hoofdgebouw VU | of via livestream

Meer informatie over het programma en aanmelden volgt zo snel mogelijk.

Livestream

Livestream

Ben je niet in de gelegenheid om op de VU aanwezig te zijn maar wil je wel het Nieuwjaarsgala bijwonen? Dat kan op 26 januari via de livestream.