Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is bewaard in Mijn studiekeuze.
Deze opleiding kan niet bewaard worden.
Je bent nog niet ingelogd in Mijn studiekeuze. Log in of maak een account aan om jouw opleidingen op te slaan.
Er gaat iets mis, probeer het later nog een keer.

VU Coachcafé

Studeer je binnenkort af en weet je nog niet goed wat je wilt doen na je studie? Of ben je pas afgestudeerd en heb je je draai nog niet helemaal gevonden op de arbeidsmarkt? Meld je dan nu aan voor het VU Coachcafé op dinsdag 1 juni 2021.

In het VU Coachcafé staat jouw carrière centraal! Onder begeleiding van professionele VU-coaches ga je samen met mede-deelnemers aan de slag met de volgende vragen: wat zijn mijn talenten en welke richting wil ik op? De avond bestaat uit drie rondes van ongeveer 45 minuten. In afwisselende groepen bespreek je de vragen en deel je ervaringen. Gedurende de avond spreek je dus 3 verschillende coaches en ongeveer zes tot negen mede-deelnemers. Aan het einde van de avond heb je concrete stappen geformuleerd waarmee je aan de slag kunt. 

Momenteel is het nog niet mogelijk om trainingen te verzorgen op de campus. Het VU Coachcafé wordt daarom tijdelijk online georganiseerd en vindt plaats via Zoom. Na aanmelding ontvang je een bevestiging met een link en inloggegevens.

Datum: dinsdag 1 juni 2021
Tijd: 18.30 - 21.30 uur
Platform: Zoom

Kosten: € 10,- voor VU-alumni en € 5,- voor VU-studenten (prijzen zijn inclusief BTW)

 "Ik kreeg de schop onder mijn kont die ik nodig had"

Benieuwd naar de ervaringen van de deelnemers? Lees in het VU Magazine een impressie van het Coachcafé

Het VU Coachcafé wordt meerdere malen per jaar georganiseerd. Ben je verhinderd? Bekijk in de agenda wanneer het volgende VU Coachcafé ingepland staat. Hier vind je ook de overige loopbaangerelateerde cursussen en trainingen voor VU-alumni. 

Heb je een vraag? Mail ons gerust op: alumnirelations@vu.nl

Meer activiteiten voor alumni bekijken? Bekijk de agenda