Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Voorlichtingsbijeenkomsten lerarenopleidingen

Heb je interesse om leraar te worden in het voortgezet onderwijs? En wil jij meer weten over onze lerarenopleidingen, de startdata en de manier van opleiden? Meld je dan aan voor een voorlichtingsbijeenkomst!

Voorlichtingsdata

De voorlichtingen van collegejaar 2022-2023 zijn achter de rug! Op deze pagina vind je komende zomer de data van onze voorlichtingsbijeenkomsten voor het volgend collegejaar. Of zet alvast het volgende VU voorlichtingsevent in je agenda:

December 2023

Starten opleiding
Het eerstvolgende instroommoment voor de master Leraar VHO of het zij-instroomtraject is 1 september 2023. Wil je in september beginnen met je master? Meld je dan vóór 1 mei 2023 aan. Bekijk onze lerarenopleidingen.

Route naar het leraarschap
Bekijk ons overzicht voor de verschillende mogelijkheden die de VU aanbiedt voor jouw opleidingsroute naar het leraarschap in het voortgezet onderwijs. Wil je weten of je in aanmerking komt voor een bepaalde route? Neem contact met ons op via het telefonische spreekuur op maandag & woensdag van 10.00 - 12.00 uur via 020-5989210, of mail ons op lerarenopleidingen@vu.nl

Meelopen met een student 
Wil je meer weten over de lerarenopleidingen? Ga dan met een student mee naar college. Stuur een email naar lerarenopleidingen@vu.nl om je aan te melden.

Snel navigeren website Universitaire Lerarenopleidingen

Contact opnemen

Vragen over de Universitaire Lerarenopleidingen? Ons telefonisch spreekuur is op maandag & woensdag van 10.00 - 12.00 uur via 020-5989210.

Of e-mail ons via lerarenopleidingen@vu.nl.