Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is bewaard in Mijn studiekeuze.
Deze opleiding kan niet bewaard worden.
Je bent nog niet ingelogd in Mijn studiekeuze. Log in of maak een account aan om jouw opleidingen op te slaan.
Er gaat iets mis, probeer het later nog een keer.

Tutorial Academic writing in English: beyond C1

Dit tutorial helpt u op weg naar een C2 niveau voor uw schrijfvaardigheid Engels. Voorafgaand aan het tutorial beoordeelt uw tutor aan de hand van uw academische teksten of uw schrijfvaardigheid Engels voldoet aan niveau C1. Als dat het geval is, onderzoekt de tutor vervolgens in hoeverre uw teksten al kenmerken bevatten die typisch horen bij het hogere C2 niveau. Samen met uw tutor maakt u vervolgens een werkplan waarmee u die aspecten van woordkeus, zinsbouw, alinea-opbouw en toonzetting leert hanteren die horen bij het C2 niveau. Dit gebeurt met behulp van analyse- en redigeeroefeningen die zoveel mogelijk betrokken zijn op uw eigen academische teksten.

Het tutorial heeft de vorm van een aantal op maat gesneden werksessies. De omvang van het tutorial wordt – in overleg – vastgesteld op basis van de analyse van het Engels in uw academische teksten.

Data
Op afspraak

Praktische informatie
Kosten: te bepalen op grond van afspraak. 
Docent: nader te bepalen

Contact
Neem voor verdere informatie en overleg contact op met het Academic Language Programme, alp.fgw@vu.nl

Contact Academic Language Programme

Voor docenten, opleidingsdirecteuren, studieadviseurs en andere VU-medewerkers: wil je informatie over het ALP-aanbod of overleggen over taalbeleidskwesties binnen de opleiding of faculteit? Neem dan contact met ons op.

Prof. dr. Alan Cienki, wetenschappelijk directeur ALP

Dr. Gea Dreschler, programmamanager ALP

Dr. Camille Welie, coördinator ALP Nederlands (NT1, NT2)

Voor studenten: neem voor vragen of informatie over een cursus, workshop of coaching contact op met de ALP cursusadministratie

alp.fgw@vu.nl