Top 10 grammar and language issues

Schrijf je je scriptie in het Engels en wil je graag een foutloze tekst opleveren? Deze online workshop behoedt je voor de 10 meest voorkomende fouten bij academische Engelse teksten.

In deze workshop bespreekt de docent de fouten in Engelse teksten die door studenten vaak worden gemaakt. In plaats van je een overzicht te geven van de Engelse grammatica richten we ons op bekende problemen. In de workshopvideo's worden de tien meest voorkomende fouten uitgelegd, waarna je zelf een aantal oefeningen ermee kunt maken. Je merkt dan ook waar je misschien nog wat meer op moet oefenen. Tot slot kun je zelf een korte tekst insturen, waarop een van de ALP-docenten feedback zal geven.

Abby Gambrel

Duur
Dit is een online workshop die beschikbaar is via Canvas. Je kunt de workshop volgen op een tijdstip dat jou het beste uitkomt.

Inschrijven en contact
Voor informatie, vragen en inschrijven kun je een mail sturen naar de cursusadministratie van het ALP: alp.fgw@vu.nl. Vermeld hierbij de workshopcode: SCH-W-EN-2.

Contact Academic Language Programme

Voor docenten, opleidingsdirecteuren, studieadviseurs en andere VU-medewerkers: wil je informatie over het ALP-aanbod of overleggen over taalbeleidskwesties binnen de opleiding of faculteit? Neem dan contact met ons op.

Prof. dr. Alan Cienki, wetenschappelijk directeur ALP

Dr. Gea Dreschler, programmamanager ALP

Dr. Camille Welie, coördinator ALP Nederlands (NT1, NT2)

Voor studenten: neem voor vragen of informatie over een cursus, workshop of coaching contact op met de ALP cursusadministratie