Top 10 grammar and language issues

Als je op dit punt in je opleiding geen tijd hebt om een volledige cursus Engels te volgen, ben je van harte welkom om deze online workshop te volgen. We bespreken hierin de meest voorkomende fouten in Engelse teksten van studenten op universitair niveau. In plaats van je een overzicht te geven van de Engelse grammatica, zullen we ons richten op bekende problemen. In de workshopvideo's geven we uitleg over tien veel voorkomende fouten, waarna je een reeks oefeningen met deze problemen kunt maken en kunt zien waar je misschien nog wat meer oefening nodig hebt. Tot slot kun je zelf een korte tekst insturen, waarop een van de ALP-docenten feedback zal geven.

Praktische informatie
Dit is een online workshop die beschikbaar zal zijn via Canvas. Studenten kunnen de workshop online volgen op een tijdstip dat hen het beste uitkomt. De Canvas site voor deze workshop zal vanaf 18 oktober beschikbaar zijn.

Docent: Abby Gambrel
Kosten: €40