Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is bewaard in Mijn studiekeuze.
Deze opleiding kan niet bewaard worden.
Je bent nog niet ingelogd in Mijn studiekeuze. Log in of maak een account aan om jouw opleidingen op te slaan.
Er gaat iets mis, probeer het later nog een keer.

Studie- en computerplekken

Of je nu geconcentreerd wilt blokken voor je tentamen, creatieve ideeën wilt uitwerken of aan de slag moet met SPSS: de UB heeft een passende studieplek voor je. 

Het overzicht van alle studieplekken die Vrije Universiteit Amsterdam aanbiedt op de campus.

Een overzicht van beschikbare plekken in het Hoofdgebouw vind je op: https://vu-amsterdam.im-motion.net/. Handig om in je telefoon te zetten! 

Concentratieplekken 

Stilteplekken vind je op de 1e, 3e, 6e, 8e, 12e, 13e en 14 etage.

Studieplekken voor volgen online college

Het kan voorkomen dat je voorafgaand of aansluitend aan een fysiek college een online college hebt. Niet iedere student is - vanwege reistijd - in staat om het online college thuis te volgen. Voor die studenten zijn er aanvullende studieplek-omgevingen om het online college te volgen. Op de zesde verdieping van het WN-gebouw zijn daarvoor extra studieplekfaciliteiten beschikbaar, zowel stilte- als interactieve ruimten. Deze plekken zijn niet bedoeld voor reguliere studieactiviteiten. 

Inspiratieplekken 

Je kunt terecht op de 2e etage als je liever in een wat informelere sfeer wilt studeren. Laat je inspireren door kunst, planten en erfgoed of inspireer een ander door een ruilboek achter te laten. 

Op de 9e en 10e etage vind je de open opgestelde collecties Geesteswetenschappen. Hier kun je in alle stilte tussen de boeken studeren.

PC-plekken

PC-werkplekken zijn te vinden op de 5e, 7e en 11e etage. De 11e etage is een stille zaal.