SBE Career Services voor bedrijven

Op zoek naar nieuw talent? Career Services brengt studenten in contact met uw organisatie. Door u aan te melden bij ons online Career Platform kunt u vacatures, stagemogelijkheden en evenementen plaatsen.

Bovendien organiseren wij verschillende evenementen, zoals workshops en netwerkevenementen waar u aan kunt deelnemen. Dit zijn geweldige gelegenheden om de zichtbaarheid van uw organisatie te vergroten, uw talentenpool uit te breiden of stagiaires en afstudeerders te werven. Lees hieronder hoe u dit kunt doen.

• Vacaturebank
    Het Career Platform geeft u de kans om uw vacature te delen met alle studenten van The School of Business and Economics. U kunt gratis uw vacature plaatsen voor banen, traineeships, stages en bijbanen.
  • Evenementpromotie
    Organiseert u binnenkort bijvoorbeeld een (online) business cursus of inhouse-dag? U kunt uw evenement promoten in de evenementenkalender voor studenten door informatie over uw evenement te sturen naar careerservices.sbe@vu.nl. Vermeld titel, locatie, begin- en einddatum, beschrijving, inschrijfinformatie en taal. We kunnen ook uw logo, foto's (1920px*1080px.) of flyers toevoegen.
  • Workshops
    Door het jaar heen organiseren wij verschillende workshops in samenwerking met organisaties. Recent gegeven workshops zijn bijvoorbeeld 'Coding sessions' of 'Working for the EU'. Zo kunt u studenten ontmoeten en uw organisatie onder de aandacht brengen.
  • Career workshops
    Veel van onze carrière-workshops worden georganiseerd in samenwerking met een externe partner. U kunt bijvoorbeeld deelnemen aan 'Ace the interview' en studenten interviewen als recruiter. Maar u kunt bijvoorbeeld ook uw recruiterinzichten over LinkedIn delen.
  • Geef een ‘Career Lab’
    Career Services organiseert 'Career Lab' met een partner. De invulling van een 'Career Lab' kan op verschillende manieren. Denk bijvoorbeeld aan een workshop, een lunchmeeting, een business case, een informatiesessie of een mini carrière-evenement. Voorgaande inspirerende onderwerpen waren 'Design Thinking', 'Big Data', of 'Demand planning during COVID pandemic'. U kunt uw expertise delen met onze studenten.
    Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Neem contact op met SBE Career Services.
  • Career Events
    Gedurende het academische jaar organiseert Career Services verschillende netwerkevenementen. Dit is het aangewezen moment om onze studenten te ontmoeten. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem hier contact op met SBE Career services.
  • Organisatieprofiel
    Wilt u uw zichtbaarheid vergroten onder onze studenten? Maak hier een organisatieprofiel aan op het Career Platform zodat studenten uw organisatie kunnen leren kennen.

Meer weten?

Neem gerust contact met ons.

Ook staan wij altijd open voor innovatieve ideeën omtrent talentontwikkeling. Voor vragen kunt u ons rechtstreeks mailen.