Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is bewaard in Mijn studiekeuze.
Deze opleiding kan niet bewaard worden.
Je bent nog niet ingelogd in Mijn studiekeuze. Log in of maak een account aan om jouw opleidingen op te slaan.
Er gaat iets mis, probeer het later nog een keer.

Research Talent Track

De Research Talent Track (RTT) is een selectief programma bedoeld voor gemotiveerde en talentvolle masterstudenten die hun onderzoeksvaardigheden verder willen ontwikkelen en/of hun positie op de arbeidsmarkt willen versterken. Je leert en ervaart hoe wetenschappelijk onderzoek wordt verricht. Zo kom je er achter of een carrière in de wetenschap iets voor jou is en heb je betere kansen op de arbeidsmarkt.

De Research Talent Track (18 EC) is een extra curriculair programma dat bestaat uit drie vakken: Empirische onderzoeksvaardigheden RTT (6 EC), Academische onderzoeksvaardigheden RTT (6 EC) en een portfolio-opdracht (6 EC). Drie- tot vierwekelijks neem je deel aan Research café's, waar je je werk samen met begeleiders bespreekt. Daarnaast worden ervaren onderzoekers uitgenodigd om hun beste ‘tips & tricks’ te delen en te vertellen over hun ervaringen met het doen van onderzoek.

Als alle drie onderdelen van de RTT ieder afzonderlijk met een voldoende (bij een cijfer: minimaal een 6,0) zijn afgerond, krijgt de student een certificaat en wordt de Research Talent Track op de masterbul vermeld. Studenten krijgen geen cijfer voor deze track als geheel. De Research Talent Track is een extracurriculair programma, wat betekent dat je de studiepunten niet kunt inzetten in de keuzeruimte van de reguliere studie.

Bij internationale aanmeldingen wordt de track in het Engels gegeven.

Aanmelding en selectie

De Research Talent Track is gericht op getalenteerde masterstudenten van de opleidingen RechtsgeleerdheidFiscaal RechtNotarieel RechtLaw and Politics of International Security, en International Crimes, Conflict and Criminology, die interesse in wetenschappelijk onderzoek hebben.  

De selectie voor de Research Talent Track zal plaatsvinden in het najaar van 2021.