Pre-University College aanbod FRT

Het Pre-University College beoogt de aansluiting tussen het voortgezet- en wetenschappelijk onderwijs te verbeteren. Daarnaast heeft dit initiatief als doel leerlingen van het vwo te stimuleren hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Daarnaast maken de leerlingen via het Pre-University College kennis met de universiteit.

Het Pre-University College heeft daarom een aantal aansluitingsactiviteiten en deelprogramma’s ontwikkeld voor leerlingen van het voortgezet onderwijs. Vanuit de Faculteit Religie een Theologie worden in het collegejaar 2021/2022 deze volgende Pre-University colleges aangeboden:

• Religie en het publieke debat door Mariecke van den Berg
  • Masterclass over de Koran door Pieter Coppens
  • Doodnormaal & levensecht door Gertie Blaauwendraad en hospice Bardo

Neem voor meer informatie contact op met het Pre-University College via puc@vu.nl.