Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is bewaard in Mijn studiekeuze.
Deze opleiding kan niet bewaard worden.
Je bent nog niet ingelogd in Mijn studiekeuze. Log in of maak een account aan om jouw opleidingen op te slaan.
Er gaat iets mis, probeer het later nog een keer.

Parkeren op de VU

Wist je dat alle informatie met betrekking tot parkeren rondom de VU gebundeld is op de website parkerenbijvu.nl? Dat daar ook de aanvraagformulieren te vinden zijn? 

De VU Campus is autoluw. Parkeren kan in de parkeergarages op en rond de campus of op de openbare weg.

Op de site parkerenbijvu.nl vind je alles over het parkeerbeleid VU-VUmc, de tarieven en het aanvragen van abonnementen. Ook is hier een overzicht van alle parkeermogelijkheden. Heel prettig als je je relaties uitnodigt en ze naar de juiste parkeergelegenheid wilt leiden. Informatie over de meest actuele informatie over de bereikbaarheid van de VU (wegomleggingen, OV, etc.) is te vinden op de pagina Bereikbaarheid (vu.nl).

Laden en lossen op het VU terrein is alleen mogelijk voor onze ‘preferred suppliers’. Overige voertuigen krijgen alleen ‘op aanvraag’ toegang tot het terrein. Aanvraag gaat via servicedesk.fco@vu.nl en (020) 59 85777, minimaal één dag van tevoren. Chauffeurs melden zich via de intercom bij de slagboom bij de entree naar het campusplein of bedienen de slagboom met een pas voorzien van de juiste rechten. Voor mindervaliden zijn diverse parkeerplekken aanwezig.

Meer informatie lees je op parkerenbijvu.nl.

Routebeschrijvingen