Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is bewaard in Mijn studiekeuze.
Deze opleiding kan niet bewaard worden.
Je bent nog niet ingelogd in Mijn studiekeuze. Log in of maak een account aan om jouw opleidingen op te slaan.
Er gaat iets mis, probeer het later nog een keer.

Onderzoeksbureau

Alle activiteiten met betrekking tot het ondersteunen van het onderzoek vinden plaats vanuit het secretariaat van het onderzoeksbureau.

Aanspreekpunt en secretaresse van het onderzoeksbureau is Mirjam de Leeuw. Zij houdt zich onder andere bezig met de hieronder vermelde zaken.

Promoveren
Het onderzoeksbureau houdt de voortgang bij van alle PhD studenten en de vele buitenpromovendi van de Graduate School van de faculteit. Vanaf het indienen van een onderzoeksvoorstel tot aan de datum van promoveren.

Gastonderzoekers
Het onderzoeksbureau is het eerste contact voor alle internationale onderzoekers (PhD studenten en gasten). Het onderzoeksbureau zorgt voor de huisvesting, het aanvragen van de visa procedures (i.s.m. Bureau Internationalisering) en het regelen van toegang tot de faciliteiten voor tijdelijk aan de faculteit verbonden onderzoekers.

Personal Metis
Alle onderzoekers hebben een Personal Metis account en voeren daar hun onderzoekersgegevens in. Een keer per jaar maakt het onderzoeksbureau een uitdraai van de gegevens voor het jaarverslag van de Universiteit. De facultaire Metisbeheerder is Mirjam de Leeuw.

Promovendidagen
Drie keer per jaar worden promovendidagen georganiseerd. Deze dagen zijn bedoeld om PhD studenten betrokken te laten raken met de faculteit, de Vrije Universiteit en andere PhD studenten. Het onderzoeksbureau biedt administratieve ondersteuning voor deze dagen aan.

Het Nieuwe Boek
Het onderzoeksbureau organiseert drie keer per jaar Het Nieuwe Boek. Het Nieuwe Boek geeft onderzoekers van de faculteit de gelegenheid aandacht te schenken aan een pas verschenen publicatie.

Contact

Mirjam de Leeuw
T  +31 (0)20 59 86603
secretariaat.frt@vu.nl

Faculteit Religie en Theologie
De Boelelaan 1105
1081 HV Amsterdam