Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is bewaard in Mijn studiekeuze.
Deze opleiding kan niet bewaard worden.
Je bent nog niet ingelogd in Mijn studiekeuze. Log in of maak een account aan om jouw opleidingen op te slaan.
Er gaat iets mis, probeer het later nog een keer.

Network for Teaching and Learning - VU Onderwijswerkplaats

VU Network for Teaching & Learning (VU NT&L), waar ook de VU Onderwijswerkplaats deel van uitmaakt, is het onderwijsnetwerk van de VU met als missie een florerende en inspirerende VU Onderwijscommunity te zijn!

VU Network for Teaching and Learning

Faculteiten, docenten, studenten en ondersteunende diensten als LEARN! Academy, UB, SOZ, IT en FCO/AVC werken samen in het netwerk om excellent onderwijs op de VU te realiseren. 

We werken langs vier lijnen:

  • Onderwijswerkplaats – we nodigen docenten en docentondersteuners uit in de werkplaats om daar hun onderwijsvragen te stellen, hun kennis te delen. Zo leren we elkaar beter kennen. Je kunt ook neuzen in de beperkte onderwijsbibliotheek en een kopje koffie pakken. Er is altijd iemand namens NT&L aanwezig om je te ontvangen.
  • Onderwijscultuur – we zorgen ervoor dat iedereen die betrokken is bij het onderwijs elkaar beter leert kennen door themagerichte en algemene onderwijsbijeenkomsten te organiseren en de inhoud te delen via de website.
  • Onderwijskwaliteit – we stimuleren en organiseren onderwijsactiviteiten en scholing. We signaleren onderwijstrends binnen en buiten de VU en spelen daarop in. We presenteren de nieuwste ICT&O-producten.
  • Onderwijsinnovatie – we helpen docenten bij het nadenken over en het uitwerken en testen van kleine en grote innovaties op het gebied van onderwijs, didactiek en ICT-tools.

Het aanbod van VU NT&L

Kunnen wij je helpen?

Bezoekadres VU Onderwijswerkplaats

Nieuwe Universiteitsgebouw
NU 1A-25
De Boelelaan 1111
1081HV Amsterdam

Stel een vraag