Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Collectie HDC | Stage & Scripties

Een van de kerntaken van de collectie HDC | Protestants Erfgoed is het ondersteunen en verzorgen van onderwijs. Wij willen alle mogelijkheden die collectie rijk is aanbieden aan studenten en docenten en dit doen wij door mee te helpen met colleges, stages en scripties.

Stage

Heb je graag historisch materiaal in je handen? Heb je altijd al willen weten hoe een archief werkt? Wil je graag praktische ervaring opdoen tijdens je studie?
Kom dan stage lopen bij de collectie HDC | Protestants Erfgoed! 

Scripties

De collectie HDC| Protestants Erfgoed leent zich goed voor het schrijven van een scriptie. Verschillende studenten gingen je voor. Zij schreven hun scriptie met behulp van de collectie en onder begeleiding van het HDC| Centre for Religious History. Kijk eens naar de al verschenen scripties en laat je inspireren. 

Werkcolleges

Groepen studenten kunnen een praktijkopdracht uitvoeren. Tijdens een werkcollege kunnen zij een overzichtelijke collectie bestuderen, beschrijven en toegankelijk maken. Het eindresultaat kan een inventaris- of plaatsingslijst zijn, een bijdrage aan de beeldbank van de VU of een webexpositie.

Meer weten over de collectie HDC | Protestants Erfgoed?

Neem contact op met Michiel Cock.

m.p.cock@vu.nl