Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is bewaard in Mijn studiekeuze.
Deze opleiding kan niet bewaard worden.
Je bent nog niet ingelogd in Mijn studiekeuze. Log in of maak een account aan om jouw opleidingen op te slaan.
Er gaat iets mis, probeer het later nog een keer.

Clear and effective writing

Krijg je feedback van je scriptiebegeleider dat de Engelse tekst van je scriptie niet duidelijk genoeg is, of niet goed gestructureerd? Of ben je bezorgd dat je tekst niet gemakkelijk te volgen is?

Dan is deze workshop iets voor jou. We gaan aan de slag met technieken die je helpen je tekst zo te verbeteren dat lezers de flow en structuur gemakkelijk zullen begrijpen. Op die manier kunnen ze zich concentreren op de inhoud van de tekst. We richten ons op verbanden tussen zinnen, duidelijke woordkeuze en het creëren en markeren van een goede structuur voor je tekst. Aan het eind van de workshop krijg je een checklist die je kunt gebruiken bij het verbeteren van je eigen teksten.

Docent
Abby Gambrel

Duur
De workshop duurt 4 uur.

Datum
Vrijdag 21 oktober 2022, 9.00 - 13.00 uur

Aantal deelnemers
Maximaal 15

Kosten
€40

Inschrijven en contact
Voor informatie, vragen en inschrijven kun je een mail sturen naar de cursusadministratie van het ALP: alp.fgw@vu.nl. Vermeld hierbij de workshopcode: SCH-W-EN-3.

Contact Academic Language Programme

Voor docenten, opleidingsdirecteuren, studieadviseurs en andere VU-medewerkers: wil je informatie over het ALP-aanbod of overleggen over taalbeleidskwesties binnen de opleiding of faculteit? Neem dan contact met ons op.

Prof. dr. Alan Cienki, wetenschappelijk directeur ALP

Dr. Gea Dreschler, programmamanager ALP

Dr. Camille Welie, coördinator ALP Nederlands (NT1, NT2)

Voor studenten: neem voor vragen of informatie over een cursus, workshop of coaching contact op met de ALP cursusadministratie

alp.fgw@vu.nl