Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is bewaard in Mijn studiekeuze.
Deze opleiding kan niet bewaard worden.
Je bent nog niet ingelogd in Mijn studiekeuze. Log in of maak een account aan om jouw opleidingen op te slaan.
Er gaat iets mis, probeer het later nog een keer.

Alumnivereniging Criminologie

Crime Still Pays is de alumnikring voor criminologen van de Vrije Universiteit Amsterdam.

Crime Still Pays is hét trefpunt voor afgestudeerde bachelors en masters in de Criminologie, alsmede voor juristen die de criminologisch-juridische afstudeerrichting hebben voltooid. Een plaats waar onderlinge contacten en contacten met de sectie Criminologie worden onderhouden, maar waar ook aandacht wordt besteed aan ontwikkelingen in het werkveld. 

Meer weten?

Meer weten?

Ook lid worden van Crime Still Pays? Meld je dan aan bij onze LinkedIn-groep via deze link of scan onderstaande QR-code om op de hoogte te blijven van nieuwe activiteiten en recente ontwikkelingen binnen ons netwerk.

Bestuur

  • Niels Vink

    Sinds juni 2017 maak ik deel uit van het bestuur van alumnivereniging Crime Still Pays. Na mijn studie Criminologie ben ik op mijn stageplek bij International Card Services aan de slag gegaan als medewerker op de fraudeafdeling. Ik ben me daarna als Fraud Risk Management-consultant meer gaan verdiepen in de beleidsmatige en procedurele kant van fraudebeheersing. Naast mijn werk heb ik twee jaar in het bestuur van een Ondernemingsraad gezeten en was ik lid van de Sustainability Commissie van de jongvereniging van ABN AMRO. In het voorjaar van 2017 heb ik de overstap gemaakt naar de Volksbank, waar ik me in de functie van Senior adviseur Veiligheidszaken breder aan het ontwikkelen ben. Ik denk dat CSP een prima aanvulling hierop is en ik hoop de komende jaren veel interessante en prikkelende activiteiten voor jullie mede te organiseren. Tot bij een van de bijeenkomsten!

  • Marlou Teerlink

    Ik heb de criminologiebachelor aan de VU gevolgd en ik ben in 2016 afgestudeerd aan de masterrichtingen Interventie- en Opsporingscriminologie. Ik heb met veel plezier aan de VU gestudeerd en ik drink nog steeds graag een biertje bij The basket. Na mijn studie ben ik aan de slag gegaan in de financiële sector als AML-analist binnen het KYC center van ING. Vanaf oktober 2019 ben ik aan de slag als onderzoeker voor de Recidivemonitor van het WODC in Den Haag. Ik ben sinds dit jaar (2019) betrokken bij Crime Still Pays. Samen met Niels en Thijs wil ik ervoor zorgen dat we als alumni op de hoogte blijven van de recente ontwikkelingen binnen ons vakgebied en dat we elkaar gemakkelijk kunnen vinden binnen ons netwerk.

  • Thijs Kersten

    Ik ben in 2012 afgestudeerd aan de VU. Ik heb zowel de bachelor als de master criminologie (misdaad in georganiseerd verband) aan de VU doorlopen. Na mijn studie ben ik uiteindelijk aan de slag gegaan in de bankensector en heb ik bij drie grootbanken gewerkt op het gebied van anti-money laundering. Momenteel werk ik bij de ABN AMRO als senior analist op de afdeling transactiemonitoring waar mogelijk ongebruikelijk rekeninggebruik, dat kan duiden op financieel economische criminaliteit en/of terrorismefinanciering, geanalyseerd wordt en zo nodig een halt wordt toegeroepen. Ik heb mij aangesloten bij de alumnivereniging omdat het mij erg interessant en leuk lijkt om in contact te blijven met criminologie-alumni in alle mogelijke werkvelden als middel om up to date te blijven van verschillende ontwikkelingen in het gebied en om mijn netwerk te vergroten.

Misschien ben je hier ook naar op zoek?

Meer weten?