Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Universitair Centrum voor Gedrag en Bewegen

Als professional wil je je graag blijven ontwikkelen. Dat vraagt de organisatie van je, maar dat wil je ook als mens. Daarom kies je voor een organisatie waar je samen met inspirerende docenten, topwetenschappers en medecursisten het beste uit jezelf naar boven haalt.

Het VU Universitair Centrum voor Gedrag en Bewegen (UCGB) is een centrum voor opleidingen, cursussen, onderzoek en advies in het kader van leven lang ontwikkelen. UCGB bestaat uit de VU Lerarenacademie, LEARN Academy en HOVO Amsterdam. Voor het ontwikkelen van opleidingen en andere dienstverlening maakt het UCGB gebruik van de resultaten van wetenschappelijk onderzoek en de nieuwste inzichten op het gebied van pedagogiek en onderwijskunde. De klantvraag of ontwikkelingswens is daarbij leidend.

De VU Lerarenacademie biedt opleidingen, cursussen, advies en begeleiding voor (aankomende) leraren en andere professionals die werkzaam zijn in het primair en voortgezet onderwijs (po en vo). Zowel in open inschrijving als maatwerk.

De LEARN Academy biedt dezelfde dienstverlening voor docenten en andere professionals in het hoger onderwijs (hbo en wo), waaronder de VU en de UvA.

De docenten, opleiders, coaches en adviseurs van VU Lerarenacademie en LEARN! Academy weten wat er leeft in de veranderende maatschappij en staan dicht bij de beroepspraktijk. Zij zijn daar zelf uit afkomstig of beschikken over expertise door praktijkgericht onderzoek.

HOVO Amsterdam biedt cursussen, leergangen, lezingen en studiedagen voor iedereen vanaf vijftig jaar die zin heeft in kennis en het leuk vindt om te blijven leren. Aan de studiedagen en lezingen kunnen deelnemers van alle leeftijden meedoen. Het aanbod is breed en omvat de thema’s kunst en architectuur, letteren en muziek, archeologie en (cultuur)geschiedenis, filosofie en religie, economie, sociale wetenschappen, psychologie, exacte vakken en medische wetenschap.

Kijk voor meer informatie op de websites: