Routebeschrijving - Auto

De VU is vanuit alle richtingen via de ringweg A10 om Amsterdam bereikbaar. U volgt die rondweg tot de afslag S108 (Oud Zuid/Buitenveldert/Olympisch stadion). Aan het eind van de afrit linksaf de Amstelveenseweg (richting VUmc/Zuidas/Amsterdamse bos/Amstelveen) oprijden. Na 200 meter bij het VU medisch centrum slaat u linksaf De Boelelaan op. Bij de volgende kruising ziet u de VU Campus rechts voor u, met verderop aan de De Boelelaan het Hoofdgebouw.

VU Campus in Google maps
VU Uilenstede in Google maps

Parkeren: In de directe omgeving van de VU Campus garages kunt u gebruikmaken van P1 VUmc (onder GGZ/Spoedeisende Hulp gebouw, ingang Amstelveenseweg) en de P2 VUmc (onder ACTA gebouw, ingang Gustav Mahlerlaan 3004). Vanuit beide parkeergarages bereikt u vrij eenvoudig de De Boelelaan (ter hoogte van tramhalte VUmc) en kunt u de weg naar de VU campus lopend of met de tram vervolgen. Meer informatie over parkeerplaatsen (voor gehandicapten) en de parkeervoorzieningen van VU-VUmc vindt u op www.parkerenbijvu.nl.

Wegwerkzaamheden
Actuele informatie over de bereikbaarheid van de VU (wegomleggingen, OV etc.) is te vinden op de pagina Bereikbaarheid (vu.nl). 
Rijkswaterstaat verbreedt de drukke snelwegen tussen Schiphol, Amsterdam en Almere (SAA), namelijk de A9, A10, A1 en de A6. De werkzaamheden kunnen verkeershinder opleveren. Op www.vanAnaarBeter.nl is actuele informatie van Rijkswaterstaat te vinden.  Informatie over wegwerkzaamheden binnen Amsterdam