VU Campusradio

TB_VUCampusRadio

Luister VU Campusradio!!

Via bovenstaande link open je een .pls bestand waarmee je naar de uitzending kunt luisteren. Er zijn verschillende programma’s waarmee je dit kunt doen bijvoorbeeld VLC en foobar2000. Als het op deze wijze niet lukt, kopieer dan de volgende link ( http://shoutcast.atomichosting.nl:8002/listen.pls ) naar een mediaspeler die een netwerkstream kan openen. 

In september zijn we begonnen met het uitzenden van het eerste radioprogramma de VrijMiBo-show. Wekelijks vernemen we van VU-alumni Koen Voors en Marc Lamain wat hun visie op de actualiteiten van de afgelopen week is en wat die week de “gore snack” zal gaan worden.  Dit alles onder begeleiding van heerlijke muziek.

VrijMiBo-show iedere vrijdag van 14:00 – 16:00

We zijn hard aan het werk om meer uitzendingen aan te kunnen bieden. Informatie hierover zal op deze webpagina gecommuniceerd worden.

Doe met ons mee!!

‘College radio’ en radio voor en door studenten op de grote universiteiten. Je hebt er vast wel eens van gehoord. Het kloppend hart van een campus waar studenten hun ‘stem’ laten horen, thema’s aansnijden die ertoe doen en op geheel eigen wijze vormgeven aan de studentencommunity.

Campusradio biedt je de mogelijkheid je stem te laten horen binnen de hele VU-community en je ontwikkelt presentatie- redactie- en interviewvaardigheden die je de rest van je leven van pas komen.

Je kunt aandacht vragen voor je studie, je vereniging, het studentenleven of het studentenwelzijn. Maar je kan ook een creatieve bijdrage leveren bijvoorbeeld in de vorm van een column, gedicht of een kort verhaal.
Omdat radio maken met je medestudenten ontzettend leuk is en een geweldige aanvulling op je studie is!
Als je meedoet, kun je een training vanuit het NPO opleidingsteam krijgen en is er een mogelijkheid dat je kunt doorstromen naar het FunX of 3FM campusradio traject. Stuur ons snel een bericht: radio@vu.nl