Horeca

Op de VU campus zijn verschillende horeca voorzieningen aanwezig die een gevarieerd aanbod hebben en ruim toegankelijk zijn. De restaurants bieden een breed assortiment aan lunchartikelen. In het restaurant van het Hoofdgebouw worden warme maaltijden geserveerd. Meer informatie over het assortiment treft u aan op de site van onze cateraar Eurest. Informatie over de openingstijden van de restaurants en koffiebars in de VU-gebouwen vind je op vu-horeca.nl.

De koffiecorners bieden alle faciliteiten voor een koffiepauze of een snelle lunch met een warme snack of een voorverpakte sandwich. Bij alle restauratieve voorzieningen kunt u met pin betalen. De bedrijfsvoering wordt uitgevoerd onder regie van externe cateraars.

Heeft u een vergadering, evenement of andere bijeenkomst op de VU georganiseerd en wilt u daar graag een hapje en/of een drankje bij dan zijn er diverse mogelijkheden. Kijk in de banquetingcatalogus van onze externe cateraar wat de mogelijkheden zijn. De services uit de banquetingmap kunt u rechtstreeks reserveren via de website van de VU cateraar.

HORECA OP DE CAMPUS
Grand Café - The Basket
Maandag t/m vrijdag 10.00 - 22.00 uur
Keuken: 11.00 - 21.00 uur
Buiten de openingstijden en in het weekend is The Basket exclusief te reserveren voor grote borrels, recepties, lunches en diners. Op doordeweekse dagen bestaat de mogelijkheid de zaal te huren. Iedere donderdag- en vrijdagmiddag begint om 16.00 uur de VU-borrel.
The Basket beschikt ook over drie besloten vergaderzalen met een capaciteit van maximaal 50 personen.
Koffiebar Doppio Espresso
Maandag t/m vrijdag 08.00 uur - 17.30 uur
Aanbod: koffiespecials, ontbijt, lunches en deeg- en zoetwaren
Gratis WiFi en voldoende stopcontacten
SPAR University
Maandag t/m vrijdag 08.00 - 20.00 uur
Zaterdag 11.00 - 15.00 uur
Zondag gesloten
Science Café O|2 Labgebouw
Maandag t/m vrijdag 08.00 - 18.00 uur
HORECA IN DE VU GEBOUWEN 
Informatie over openingstijden en weekmenu's van de restaurants en koffiebars in de VU-gebouwen vind je op www.vu-horeca.nl