nieuws

nieuws

Vanaf maandag 29 oktober zullen alle thee- en koffieautomaten worden omgewisseld. Ook de frisdrank- en snackautomaten worden vernieuwd. Lees hieronder wanneer jouw gebouw aan de beurt is.

Week 44:    

O2
maandag 29-10, dinsdag 30-10, woensdag 31-10
MF
donderdag 1-11, vrijdag 2-11
Week 45:

W&N
maandag 5-11, dinsdag 6-11
Initium
woensdag 7-11
BelleVue
donderdag 8-11
Symphonie
donderdag 8-11
Transitorium
vrijdag 9-11
Week 46:

HG
Maandag 12-11 t/m vrijdag 16-11

Wil je helemaal precies weten wanneer 'jouw' automaat wordt omgewisseld? Bekijk dan de gebouwplanning

koffietest

De VU gaat over op nieuwe thee- en koffieautomaten met echte bonen, frisdrank- en snackautomaten en een gevarieerd assortiment. In de periode van 22 oktober t/m 15 november worden de automaten vernieuwd en is alleen nog (contactloos) betalen met je betaalpas mogelijk. Met de komst van de nieuwe automaten verdwijnt betalen met de Digitale Portemonnee. Heb je nog saldo op je VU-pas en/of blanco-pas maak je saldo op en laad zo min mogelijk op via de Magna Carta apparaten. Het terugstorten van saldo is niet mogelijk!

Wat betekent de komst van nieuwe automaten voor jou als:

  • VU-medewerker
    Warme dranken halen met de medewerkerspas blijft kosteloos en kan ook contactloos
    De opties thee en koud water komen te vervallen in de automaten, behalve in de openbare gebieden
    De optie heet water blijft bestaan in de nieuwe automaten, waarbij alle automaten worden voorzien van losse theezakjes
  • VU-studenten
    Voor het betalen van je printen kun je nog wel saldo op je collegekaart zetten via Xafax PinPoint. Deze dienst blijft ongewijzigd.

Met contactloos betalen kiest de VU voor een makkelijker en veiliger betalingssysteem. Wilt u meer weten over contactloos betalen kijk dan op de site van de Consumentenbond.

Kijk hier voor de meest gestelde vragen over de nieuwe automaten.

Horeca

Op de VU campus zijn verschillende horeca voorzieningen aanwezig die een gevarieerd aanbod hebben en ruim toegankelijk zijn. De restaurants bieden een breed assortiment aan lunchartikelen. In het restaurant van het Hoofdgebouw worden warme maaltijden geserveerd. Meer informatie over het assortiment treft u aan op de site van onze cateraar Eurest. Informatie over de openingstijden van de restaurants en koffiebars in de VU-gebouwen vind je op vu-horeca.nl.

De koffiecorners bieden alle faciliteiten voor een koffiepauze of een snelle lunch met een warme snack of een voorverpakte sandwich. Bij alle restauratieve voorzieningen kunt u met pin betalen. De bedrijfsvoering wordt uitgevoerd onder regie van externe cateraars.

Heeft u een vergadering, evenement of andere bijeenkomst op de VU georganiseerd en wilt u daar graag een hapje en/of een drankje bij dan zijn er diverse mogelijkheden. Kijk in de banquetingcatalogus van onze externe cateraar wat de mogelijkheden zijn. De services uit de banquetingmap kunt u rechtstreeks reserveren via de website van de VU cateraar.

CAMPUSPLEIN
Grand Café - The Basket
Maandag t/m vrijdag 10.00 - 22.00 uur
Keuken: 11.00 - 21.00 uur
Buiten de openingstijden en in het weekend is The Basket exclusief te reserveren voor grote borrels, recepties, lunches en diners. Op doordeweekse dagen bestaat de mogelijkheid de zaal te huren. Iedere donderdag- en vrijdagmiddag begint om 16.00 uur de VU-borrel.
The Basket beschikt ook over drie besloten vergaderzalen met een capaciteit van maximaal 50 personen.
Koffiebar Doppio Espresso
Maandag t/m vrijdag 08.00 uur - 18.00 uur
Aanbod: koffiespecials, ontbijt, lunches en deeg- en zoetwaren
Gratis WiFi en voldoende stopcontacten
SPAR University
Maandag t/m vrijdag 08.00 - 20.00 uur
Zaterdag 11.00 - 15.00 uur
Zondag gesloten
Horeca in de VU gebouwen
Informatie over openingstijden en weekmenu's van de restaurants en koffiebars in de VU-gebouwen vind je op www.vu-horeca.nl