Formulieren voor het aanvragen van facilitaire producten en diensten

Wil je bezoek aanmelden, een ruimte reserveren of bijvoorbeeld vloeibaar stikstof bestellen? Dat kan door gebruik te maken van onderstaande formulieren.

Voor het formulier aanvraag VU-pas, wijzigingen toegang VU/VUmc-pas en aanvraag kleine technische aanpassing is er eenmalig autorisatie (goedkeuring) vanuit je eigen organisatie nodig. Dit is te regelen door contact op te nemen met servicedesk.fco@vu.nl, dan krijg je het formulier voor autorisatie toegestuurd.

Let op: aan sommige formulieren zijn kosten verbonden, hiervoor is het nodig om een kostenplaats te noteren. Kostenplaatsen zijn na te vragen bij je eigen leidinggevende.

Fomulieren

Let op: Er zit een bug in het formulier ‘aanvraag vloeibaar stikstof’ en ‘klacht/storing doorgeven’. Momenteel werken we aan een oplossing. Tot die tijd het verzoek om na het invullen van bovenstaande formulieren, deze óók te mailen naar servicedesk.fco@vu.nl. Alleen zo kunnen we de dienstverlening voor u blijven verzorgen. Onze excuses voor het ongemak.

Toegang/bezoekStoring/klacht
Diensten en middelenTransport en logistiek
Gebouw en onderhoudRuimtes/evenementen
Overige dienstverleningHoreca


Producten- en Dienstencatalogus
In de Producten- en Dienstencatalogus van de Facilitaire Campus Organisatie is alle informatie terug te vinden over de dienstverlening op de VU campus.