Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is bewaard in Mijn studiekeuze.
Deze opleiding kan niet bewaard worden.
Je bent nog niet ingelogd in Mijn studiekeuze. Log in of maak een account aan om jouw opleidingen op te slaan.
Er gaat iets mis, probeer het later nog een keer.

Samen maken we inspirerend onderwijs - Kom langs en doe mee!

VU NT&L

VU Onderwijswerkplaats

Het VU Network for Teaching and Learning (VU NT&L) is het onderwijsnetwerk van de VU met als missie een florerende en inspirerende VU Onderwijsgemeenschap te zijn!

VU Network for Teaching and Learning

Faculteiten, docenten, studenten en ondersteunende diensten als LEARN! Academy, UB, SOZ, IT en FCO/AVC werken samen in het netwerk om excellent onderwijs op de VU te realiseren. 

We werken langs vier lijnen:

  • Onderwijswerkplaats – we nodigen docenten en docentondersteuners uit in de werkplaats om daar hun onderwijsvragen te stellen, hun kennis te delen. Zo leren we elkaar beter kennen. Je kunt ook neuzen in de bibliotheek en de nieuwste gadgets uitproberen zoals VR toepassingen, digitaal bordschrijven en meer. We hebben daarnaast een opnamestudio voor kennisclips en een hybride studio waar je aan de slag kan. Er is altijd iemand namens NT&L aanwezig om je te ontvangen. 
  • Onderwijscultuur – we zorgen ervoor dat iedereen die betrokken is bij het onderwijs elkaar beter leert kennen door themagerichte en algemene onderwijsbijeenkomsten te organiseren en de inhoud te delen via de website. Check onze evenementenkalender.
  • Onderwijskwaliteit – we stimuleren en organiseren onderwijsactiviteiten en scholing. We signaleren onderwijstrends binnen en buiten de VU en spelen daarop in. We presenteren de nieuwste ICT&O-producten.
  • Onderwijsinnovatie – we helpen docenten bij het nadenken over en het uitwerken en testen van kleine en grote innovaties op het gebied van onderwijs, didactiek en ICT-tools.

Het aanbod van VU NT&L