Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is bewaard in Mijn studiekeuze.
Deze opleiding kan niet bewaard worden.
Je bent nog niet ingelogd in Mijn studiekeuze. Log in of maak een account aan om jouw opleidingen op te slaan.
Er gaat iets mis, probeer het later nog een keer.

Samen maken we inspirerend onderwijs - Kom langs en doe mee!

VU NT&L

VU Onderwijswerkplaats

Het VU Network for Teaching and Learning (VU NT&L) is het onderwijsnetwerk van de VU met als missie een florerende en inspirerende VU Onderwijsgemeenschap te zijn!

Faculteiten, docenten, studenten en ondersteunende diensten als LEARN! Academy, UB, SOZ, IT en FCO/AVC werken samen in het netwerk om excellent onderwijs op de VU te realiseren. 

We werken langs vier lijnen:

  • Onderwijswerkplaats – we nodigen docenten en docentondersteuners uit in de werkplaats om daar hun onderwijsvragen te stellen, hun kennis te delen. Zo leren we elkaar beter kennen. Je kunt ook neuzen in de bibliotheek en de nieuwste gadgets uitproberen onder het genot van een goede kop koffie. Er is altijd iemand namens NT&L aanwezig om je te ontvangen. 
  • Onderwijscultuur – we zorgen ervoor dat iedereen die betrokken is bij het onderwijs elkaar beter leert kennen door themagerichte en algemene onderwijsbijeenkomsten te organiseren en de inhoud te delen via de website.
  • Onderwijskwaliteit – we stimuleren en organiseren onderwijsactiviteiten en scholing. We signaleren onderwijstrends binnen en buiten de VU en spelen daarop in. We presenteren de nieuwste ICT&O-producten.
  • Onderwijsinnovatie – we helpen docenten bij het nadenken over en het uitwerken en testen van kleine en grote innovaties op het gebied van onderwijs, didactiek en ICT-tools.

Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op via onderwijswerkplaats@vu.nl

Het aanbod van VU NT&L