Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is bewaard in Mijn studiekeuze.
Deze opleiding kan niet bewaard worden.
Je bent nog niet ingelogd in Mijn studiekeuze. Log in of maak een account aan om jouw opleidingen op te slaan.
Er gaat iets mis, probeer het later nog een keer.

Wat is Organizational Behavior Management (OBM)?

Workshop ADRIBA: Organizational Behavior Management

ADRIBA wil de wetenschap van de gedragsanalyse en Organizational Behavior Management (OBM) zo snel en breed mogelijk verspreiden, zodat zo veel mogelijk mensen van deze wetenschappelijke en praktische aanpak kunnen genieten.

Wij zien gedrag als basis van vrijwel alle organisatievraagstukken. 

Met kennis van de theorie en toepassen van de gedragsanalyse zul je je werk nog veel beter doen dan je al doet. Leer prestaties in kaart brengen, analyseren en meetbaar verbeteren. 

Met de OBM aanpak worden talloze organisatievraagstukken aangepakt. Denk bijvoorbeeld aan organisatieverandering, cultuurverandering, output verhoging, kwaliteitsverbetering, vermindering van ziekteverzuim en ongevallen, beter leidinggeven (met minder druk, met meer plezier), betere verkoopresultaten halen, omgaan met beloning en bonussen en effectiever te trainen, etc.

Deze workshop, en onze overige opleidingen, zijn dan ook geschikt voor zowel (interim) managers, organisatieadviseurs en HRM adviseurs die deze OBM methodiek binnen en/of buiten hun organisatie willen toepassen en/of uitrollen.

Drs. Joost Kerkhofs

Drs. Joost Kerkhofs

Drs. Joost Kerkhofs is zakelijk directeur van ADRIBA. Hij studeerde beleids- en organisatiewetenschappen aan de Universiteit van Tilburg. De rol van Kerkhofs in het centrum is de operationele kwaliteitsbewaking en het onderhouden van de binnenlandse contacten met zowel samenwerkende partijen als ge├»nteresseerde organisaties. Daarnaast geeft hij zelf ook trainingen en advies via zijn eigen firma Neotopia.

Bekijk het profiel van Joost Kerkhofs
Joost Kerkhofs

Heb je vragen of wil je persoonlijk advies?

Neem dan gerust contact op met Lisette Tepe via onderstaande contactgegevens. Het secretariaat is gevestigd in kamer HG 6A-88 van Vrije Universiteit Amsterdam.

Vrije Universiteit Amsterdam
School of Business and Economics Executive Education
De Boelelaan 1105
1081 HV Amsterdam

Volg ons

Contactpersoon

Lisette Tepe
Joost Kerkhofs
Marius Rietdijk