Wat is Organizational Behavior Management (OBM)?

Workshop ADRIBA: Organizational Behavior Management

Deze gratis workshop geeft een luchtige introductie in de principes van menselijk gedrag binnen organisaties en hoe je dit effectief kunt beïnvloeden.

Veel leidinggevenden verzuchten: “Waarom doen ze nou niet wat we hadden afgesproken?” of “Waarom zetten ze geen stapje extra?”.

• Leer de 3 valkuilen waardoor slechts 0,8% van de tijd en moeite die men steekt in gedragsbeïnvloeding effectief is
  • Krijg inzicht in de 4 belangrijkste beïnvloedingsstrategieën
  • Leer dus ook hoe je het beste uit mensen kunt halen

Workshop Organizational Behavior Management in het kort:

• Data: 15 februari  en 15 maart 2022
  • Tijd: 14.00-16.00 uur
  • Kosten: gratis (bij no-show: € 150)
  • Locatie: Deze workshop wordt in verband met de huidige crisis online aangeboden
  • Uitnodiging: Enkele dagen voor de start ontvang je een uitnodiging via Zoom

Deze workshop is gratis, echter niet vrijblijvend. Tot 7 dagen voor aanvang kun je kosteloos annuleren. Bij een no-show wordt er € 150 euro in rekening gebracht.

Gedrag als basis van organisatievraagstukken

Organizational Behavior Management is een wetenschappelijk bewezen en praktische aanpak voor gedragsanalyse en gedragsverandering. Wij zien gedrag als basis van vrijwel alle organisatievraagstukken.

Met kennis van de theorie en toepassen van de gedragsanalyse zul je je werk nog veel beter doen dan je al doet. Leer prestaties in kaart brengen, analyseren en meetbaar verbeteren.

Met de OBM aanpak worden talloze organisatievraagstukken aangepakt. Denk bijvoorbeeld aan organisatieverandering, cultuurverandering, output verhoging, kwaliteitsverbetering, vermindering van ziekteverzuim en ongevallen, beter leidinggeven (met minder druk, met meer plezier), betere verkoopresultaten halen, omgaan met beloning en bonussen en effectiever te trainen, etc.

Inhoud & voor wie
wandelende mensen

Heb je vragen of wil je persoonlijk advies?

Neem dan gerust contact op met Lisette Tepe via onderstaande contactgegevens. Het secretariaat is gevestigd in kamer HG 6A-88 van Vrije Universiteit Amsterdam.

Vrije Universiteit Amsterdam
School of Business and Economics Executive Education