Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Time-out for Teachers

Kijk jij uit naar een paar dagen rust en ruimte voor jezelf op een mooie locatie in de natuur? Heb je behoefte om even afstand te nemen van jouw dagelijkse onderwijspraktijk? Om je te bezinnen op jezelf en op de bijdrage die jij levert aan het onderwijs en de maatschappij? Om samen met collega’s nieuwe energie en inspiratie op te doen en je horizon te verbreden?

In de afgelopen tijd hebben wij als medewerkers in het onderwijs met onverwachte veranderingen en hoge werkdruk te maken gehad. Na zo’n periode is het van belang om even ruimte te creëren voor jezelf, waardoor je nieuwe energie, inzichten en inspiratie opdoet.

De VU Onderwijs Retraite is er voor alle medewerkers van de VU die een bijdrage leveren aan het onderwijs:  om te ontspannen, te reflecteren en zich (opnieuw) te verbinden met hun rol. Twee dagen van persoonlijke en professionele ontwikkeling op een prachtige locatie in de natuur samen met VU-onderwijscollega's.

Reactie van een deelnemer:
"Ik genoot van de afwisselende oefeningen die hielpen om balans te vinden tussen mijn hart, lichaam en geest. Prachtige verbinding met VU na corona. Andere deelnemers waardeerden ook de mogelijkheid om te vertragen en (opnieuw) verbinding te maken met een gevoel van vrijheid en creativiteit.

Doelgroep
Deze onderwijs retraite wordt aangeboden aan iedereen die een bijdrage levert aan het onderwijs bij de VU, zoals onderwijs- en opleidingsdirecteuren, opleidings- en vakcoördinatoren, docenten, studieadviseurs, psychologen, studentassistenten en ondersteunend personeel.

Afhankelijk van de deelnemers wordt het programma in het Engels of Nederlands aangeboden.

Meer informatie over dit programma
Inhoud
Data en contact

Ervaringen van deelnemers

Meer informatie en contact

Snelle navigatie

Ga hier direct terug naar de homepage van het CTL.
Veelbezochte cursussen: BKOSKOLeergang Onderwijskundig Leiderschap
Cursussen per doelgroep: juniordocenten en PhDsdocenten en leidinggevendencommissies en teams

Heb je vragen?

Neem dan contact op met Laura Arnesano via ctl@vu.nl.

Contactpersoon

  • Laura Arnesano
  • Medewerker studentzaken & marketingcommunicatie