Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is bewaard in Mijn studiekeuze.
Deze opleiding kan niet bewaard worden.
Je bent nog niet ingelogd in Mijn studiekeuze. Log in of maak een account aan om jouw opleidingen op te slaan.
Er gaat iets mis, probeer het later nog een keer.

Reflecteren op actuele, bestuurlijke vraagstukken

Reflectiekamer voor bestuurders

Deelnemers zijn bestuurders die ervaren dat veel van de functionele organisatievraagstukken uitingen zijn van dieperliggende vraagstukken van onze samenleving, zonder ze precies te kunnen duiden.

Iedere bestuurder doorloopt zijn eigen reflectie-¬≠ en leerproces en maakt eigen keuzes op basis van de betekenis die hij of zij wil geven aan nieuwe inzichten en het eigen handelen. Een groep van medebestuurders kan daarbij behulpzaam zijn om in te zien dat veel van de vraagstukken die zo uniek lijken als je er zelf mee bezig bent en er middenin zit, veel algemener en universeler zijn dan gedacht. En dat af en toe een ge√Įnteresseerde derde of buitenstaander een geheel ander licht kan doen schijnen op het onderwerp, waardoor het van perspectief verandert en er andere oplossingen en praktijken kunnen ontstaan.

Eerdere deelnemers waren onder andere afkomstig uit gemeenten, provincies, zorg- en onderwijsinstellingen, de rechtsspraak, woningcorporaties,  het bankwezen en semi-private organisaties.

Deelname is op uitnodiging. 

Zou u graag een uitnodiging ontvangen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via het secretariaat van het Zijlstra Center:

T +31 (0)20 - 598 9865
hetzijlstracenter@vu.nl

Er zijn algemene voorwaarden van toepassing.

Wil je meer weten?

Neem contact met ons op.

020-5989865

Vrije Universiteit Amsterdam
Het Zijlstra Center
De Boelelaan 1105
1081 HV Amsterdam

Volg ons

Contactpersoon