Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Incompany cursus Professioneel Nederlands voor teams

Taalcursus op maat Professioneel Nederlands

De maatwerkcursus Professioneel Nederlands is bedoeld voor internationale medewerkers die de Nederlandse taal al goed beheersen, maar bepaalde vaardigheden naar een hoger (academisch) niveau willen brengen.

Een uitstekende taalbeheersing geeft zelfvertrouwen, draagt bij aan een soepele samenwerking en maakt dat collega’s zich zorgvuldig kunnen uitdrukken in vergaderingen, gesprekken en discussies of tijdens een presentatie van een product of project.

In deze maatwerkcursus wordt ook gewerkt aan schrijfvaardigheid voor professionele teksten, zoals formele brieven, essays en artikelen. Professioneel Nederlands kan aan groepen worden gegeven maar is ook helemaal op maat te maken in een individueel traject.

Praktische informatie

  • Niveau: B2-C1
  • Taalvaardigheden: Luisteren, spreken, lezen, schrijven
  • Contacturen per module: 40
  • Kosten p.p. bij 5 deelnemers per module: € 2.475,-
    Bij grotere groepen is de prijs per persoon lager
  • Deze cursus is uitsluitend beschikbaar als maatwerkcursus voor bedrijven en organisaties. Kijk voor het aanbod groepscursussen in open inschrijving (deelnemen samen met andere cursisten) bij het cursusprogramma NT2 Academy, bijvoorbeeld de groepscursus in de avond Professioneel Nederlands

Contact en informatie

Wil je meer informatie over een cursus of training op maat voor internationale medewerkers?

We maken graag vrijblijvend een (bel)afspraak om je wensen te bespreken voor maatwerk en/of incompany. Neem contact op met Rachel Zuilhof, adviseur NT2 op maat via r.m.zuilhof@vu.nl

Heb je interesse in een groepscursus Nederlands?

Je volgt een cursus samen met cursisten van andere bedrijven en organisaties. Bekijk hier het programma dag- en avondcursussen Nederlands.