Ontwikkelingen op het gebied van strafrecht en verlenging van TBS

Masterclass Strafrecht: de verlenging van TBS

In deze cursus brengen we de vele actuele ontwikkelingen in kaart op het gebied van strafrecht en de verlenging van TBS.

Voor wie is deze cursus?
Deze cursus is geschikt voor iedere jurist die in zijn/haar praktijk te maken krijgt met de tbs-maatregel. Advocaten, officieren van justitie, rechters en andere juristen werkzaam in het forensisch veld zijn van harte welkom. Er is geen speciale voorkennis vereist.

Meer informatie over deze masterclass
Resultaat
Data, kosten en contact

Accreditaties

Contact en meer informatie

Heeft u vragen over deze cursus?

Neem contact op met Ilse Herweijer, medewerker cursistenadministratie via vulaw@vu.nl
Of bel ons op: 020-598 62 55 (op werkdagen tussen 9.00 en 17.00).

Ben je student van een bachelor- of masteropleiding aan de VU en heb je vragen aan een docent of je faculteit?
Neem dan contact op met de studentenbalie van de VU

Deze cursus incompany volgen?

E Wij kunnen deze cursus toespitsen op uw wensen. Neem hiervoor contact op met Ireen Schouten, opleidingsmanager incompany cursussen via i.schouten@vu.nl

Kijk op 'Coronavirus: updates' voor alle updates omtrent coronamaatregelen aan de VU Amsterdam.
Kijk op 'Informatie over fysiek en online onderwijs bij VULaw' voor informatie over hoe wij ons onderwijs aanbieden.

Ilse Herweijer foto
Portretfoto Ireen Schouten