Door samenwerken het onderwijs versterken!

Lesson Study-VU: professionalisering voor VU-docenten

Sluit jouw (werk)college aan bij wat de studenten nodig hebben? Bereik je alle studenten? Worden de leerdoelen ook werkelijk behaald? Versterk je inzicht en didactische vaardigheden met Lesson Study-VU!

Door samenwerken het onderwijs versterken
Lesson Study is een beproefde professionaliseringsaanpak voor docenten. De kracht van Lesson Study zit in de samenwerking. Samen met collega-docenten ga je op systematische wijze op zoek naar wat werkt en wat niet. De uitwisseling van ervaringen en idee├źn en het gezamenlijk onderzoeken hoe een gekozen aanpak uitpakt in een (werk)college, maakt Lesson Study een boeiend en inspirerend proces.

Voor wie?
VU-docenten in het bezit van een BKO, die hun onderwijskwaliteiten verder willen ontwikkelen.

Wil je weten wat Lesson Study voor jouw les, team of school kan betekenen?

We maken graag vrijblijvend een (bel)afspraak om je wensen te bespreken voor maatwerk en/of incompany.

w.jongejan@vu.nl

• Wilma Jongejan