Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is bewaard in Mijn studiekeuze.
Deze opleiding kan niet bewaard worden.
Je bent nog niet ingelogd in Mijn studiekeuze. Log in of maak een account aan om jouw opleidingen op te slaan.
Er gaat iets mis, probeer het later nog een keer.

Hoe ga jij als professional om met fouten binnen je organisatie?

Leiderschap in een Positieve Foutencultuur

Juist succesvolle organisaties maken fouten. Cruciaal is de manier hoe ze met die fouten omgaan: ze lossen het voortvarend op, er volgt vaak een opbouwende reactie en trekken er lessen uit.

Ons onderzoek leert dat constructief omgaan met fouten tot harde economische voordelen leidt. Het afstraffen van fouten daarentegen zorgt voor een toenemende angst binnen organisaties. Die angst blokkeert zowel de creativiteit als het probleemoplossend vermogen. Constructief leren omgaan met fouten start met een groeimindset. In deze opleiding leer je aan de hand van paardentopsport hoe je je leiderschap kunt gebruiken om een groeimindset te ontwikkelen. Met als resultaat dat je fouten ziet als een kans om de organisatie te versterken.

Voor wie is deze opleiding?
De opleiding is speciaal ontwikkeld voor professionals die werken op academisch niveau, met tenminste vijf jaar werkervaring. Ze delen de ambitie om binnen hun organisatie de fout- en faalkosten te verminderen en de resultaten te verbeteren.

Meer informatie over deze opleiding
Inhoud
Resultaat
Data, kosten en contact

Contact en meer informatie

Praktische vragen

Neem contact op met Bureaumanager Brigitte Schouten via VU.sog@vu.nl. Of bel ons op: 020-5987497 (op werkdagen tussen 9.00 en 17.00).

Deze opleiding incompany volgen?

Deze opleiding kan ook op locatie verzorgd worden en/of toegespitst worden op jouw wensen. Heb je hier interesse in, neem dan contact op met Jos Rath, j.h.rath@vu.nl of +31 (0)6 53 41 39 89.

Volg de VU School of Governance op social media

Contactpersoon