Juridisch Engels met praktijkoefeningen

Communiceert u voor uw werk regelmatig in het Engels? Met deze cursus Legal English @ work leert u twee soorten Engels tot op zekere hoogte beheersen: zakelijk Engels en juridisch Engels.

Voor wie is deze cursus?
Advocaten, advocaat stagiaires, notarissen, (bedrijfs-)juristen, directieleden, partners, vennoten, managers en anderen die hun Engels (nog verder) willen verbeteren.

Meer informatie over deze cursus
Resultaat
Data, kosten en contact

Accreditaties

Contact en meer informatie

Heeft u vragen over deze cursus?

Neem contact op met Ilse Herweijer, medewerker cursistenadministratie via vulaw@vu.nl

Ben je student van een bachelor- of masteropleiding aan de VU en heb je vragen aan een docent of je faculteit?
Neem dan contact op met de studentenbalie van de VU

Deze cursus incompany volgen?

E Wij kunnen deze cursus toespitsen op uw wensen. Neem hiervoor contact op met Ireen Schouten, opleidingsmanager incompany cursussen via i.schouten@vu.nl

Ilse Herweijer foto
Portretfoto Ireen Schouten