Op de hoogte van de laatste wijzigingen met betrekking tot de WGR

Lees hier alle praktische informatie die relevant is voor de cursus Actualiteiten WGR

Maandag 26 september 2022.

14.00 - 17.30 uur college.

Cursusleiding
Mr. Rob de Greef, docent/onderzoeker staats- en bestuursrecht aan de Vrije Universiteit en directeur van Cooperación te Helmond.

Deze cursus vindt plaats aan de VU Amsterdam.

Basis/Verdieping (enige basiskennis vereist).

€335,- (geen BTW), inclusief digitaal cursusmateriaal.
Bekijk hier onze actuele kortingen.

Punten
NOvA 3 PO
3 PWO

Deze cursus valt onder het hoofdrechtsgebied Bestuursrecht volgens de Nederlandse Orde van Advocaten.

Kwaliteitsgarantie
De VU Law Academy is een gecertificeerd opleidingsinstituut. Onze cursussen zijn erkend door de Nederlandse Orde van Advocaten.

Gerelateerd aanbod

Meer informatie over deze cursus

Accreditaties

Contact en meer informatie

Heeft u vragen over deze cursus?

Neem contact op met Ilse Herweijer, medewerker cursistenadministratie via vulaw@vu.nl
Of bel ons op: 020-598 62 55 (op werkdagen tussen 9.00 en 17.00).

Ben je student van een bachelor- of masteropleiding aan de VU en heb je vragen aan een docent of je faculteit?
Neem dan contact op met de studentenbalie van de VU

Deze cursus incompany volgen?

E Wij kunnen deze cursus toespitsen op uw wensen. Neem hiervoor contact op met Ireen Schouten, opleidingsmanager incompany cursussen via i.schouten@vu.nl

Kijk op 'Coronavirus: updates' voor alle updates omtrent coronamaatregelen aan de VU Amsterdam.
Kijk op 'Informatie over fysiek en online onderwijs bij VULaw' voor informatie over hoe wij ons onderwijs aanbieden.

Ilse Herweijer foto
Portretfoto Ireen Schouten