Leer jouw klanten werken met OBM

ADRIBA Certified Organizational Behavior Management (OBM) Trainer/Coach

Los complexe bedrijfsvraagstukken sneller op en verbeter prestaties aanzienlijk door de ADRIBA Certified OBM Trainer/Coach opleiding te volgen aan VU Amsterdam.

Wat levert deze opleiding je op?

•  Je kunt na het volgen van de ADRIBA Certified OBM Trainer/Coach opleiding zélf trainingen gaan verzorgen en/of complexere vraagstukken met geschakelde Prestatieverbeterplannen (PVP’s) behandelen.
  • Je bent in staat meerdere mensen met verschillende, aan elkaar gelieerde PVP’s aan te sturen.
  • Na afloop van de opleiding ben je  in staat om jouw klanten zelfstandig een Prestatieverbeterplan (PVP) te laten maken en om hen een interventie te laten doen in de praktijk. Bijvoorbeeld als trainer/consultant bij een van jouw relaties, intern of als lijnmanager in de eigen organisatie.
  • Tijdens de opleiding ontwikkel je al jouw eigen trainingsmateriaal, zoals een presentatie en een wervende flyer. Die zijn na toetsing meteen geschikt voor jouw activiteiten als Trainer/Coach!
  • Je bent in staat te helpen bij het oplossen van complexe bedrijfsvraagstukken.
  • Je bent in staat mensen op te leiden om zelfstandig prestatievraagstukken op te pakken om deze aanzienlijk te verbeteren.
  • Je kunt door ADRIBA of een van de partners ingezet worden als Trainer/Coach of consultant voor complexe vraagstukken.

Meer over de studie-inhoud

ADRIBA Certified OBM Trainer/Coach in het kort:

• Startdatum: 17 september 2021
  • Deelnemersaantal: minimaal 4 en maximaal 8 deelnemers
  • Duur: 1 dag (9.00-17.00 uur) + 6 ochtenden (9.00-13.00 uur) verspreid over 8 maanden
  • Tijdsinvestering: één dagdeel per week
  • Kosten: € 5.500
  • Vorm: blended, zowel klassikaal als online

Bekijk alle toelatingseisen, kosten & praktische informatie

Geïnteresseerd in deze opleiding als basis voor een incompany traject?

Neem dan contact op

Ontdek onze School of Business and Economics

Heb je vragen of wil je persoonlijk advies?

Neem dan gerust contact op met Lisette Tepe via onderstaande contactgegevens. Het secretariaat is gevestigd in kamer HG 6A-88 van Vrije Universiteit Amsterdam.

Vrije Universiteit Amsterdam
School of Business and Economics Executive Education