Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Wie zijn wij?

Blijven leren, blijven ontwikkelen. VU School of Business and Economics Executive Education voor executives en professionals.

VU SBE Executive Education is al vanaf 1957 actief met postgraduate onderwijs. Toen startte de opleiding tot Registeraccountant, nu een van de grootste van Nederland. In 1986 werden de postgraduate opleidingen in Finance & Control en IT Auditing toegevoegd, en vanaf dat moment is het portfolio snel gegroeid. Vandaag de dag bekleedt VU SBE Executive Education een succesvolle en sterke positie, met een portfolio dat de volle breedte van het business- en managementdomein omvat. 

De programma’s van VU SBE Executive Education voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Al onze deeltijd masteropleidingen zijn geaccrediteerd door de NVAO, andere opleidingen weer door beroepsorganisaties of geven recht op inschrijving in een beroepsregister. Als onderdeel van de Vrije Universiteit voldoet SBE Executive Education aan hoge academische standaarden. VU SBE behoort al geruime tijd tot de honderd beste business schools ter wereld (top 50 voor Economics en top 100 voor Management). In 2022 heeft VU SBE als eerste in de Europese Unie een dubbele AACSB Business en Accounting accreditatie ontvangen. Met 188 business schools met een dubbele accreditatie behoort VU SBE daarmee nu tot de top 2% van business schools wereldwijd.

De nauwe banden met het bedrijfsleven en de inzet van docenten uit de praktijk waarborgen dat onze opleidingen relevant zijn en blijven. Deze synergie geeft inzichten en denkwijzen die onze deelnemers nieuwsgierig maken en ertoe bewegen om nieuwe kennis en praktijken te creëren. Dit stimuleert het lerend vermogen en de verwerving van nieuwe vaardigheden die helpen bij vraagstukken en uitdagingen in de dagelijkse praktijk. 

Studeren aan VU SBE Executive Education geeft je de instrumenten om je toekomst vorm te geven, verantwoordelijk, als professional, als academic en als citizen.

Blijven leren, blijven ontwikkelen

Associate Dean Bas Bosma heet je van harte welkom. 

Gelegen aan de Amsterdamse Zuidas is SBE Executive Education een academie voor professional en executive onderwijs. De gemeenschappelijke noemer in alle programma’s is ‘interactie’ – tussen wetenschappelijke theorie en praktijk, tussen student en docent en tussen studenten onderling. Hierdoor is de praktische relevantie en toepasbaarheid van het onderwijsmateriaal gegarandeerd. 

Misschien ben je hier ook naar op zoek?

Hoe kunnen we je verder helpen?

Wil je meer weten over onze deeltijdopleidingen, studieadvies of sparren over maatwerkprogramma's? Neem dan contact op

Vrije Universiteit Amsterdam
School of Business and Economics
De Boelelaan 1105
1081 HV Amsterdam

Volg ons op social media

Contactpersoon