Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is bewaard in Mijn studiekeuze.
Deze opleiding kan niet bewaard worden.
Je bent nog niet ingelogd in Mijn studiekeuze. Log in of maak een account aan om jouw opleidingen op te slaan.
Er gaat iets mis, probeer het later nog een keer.

Maatwerk en incompany voor professionals

Wij begrijpen dat een standaard opleiding niet altijd aansluit op de wensen en behoefte van een organisatie. We gaan dan ook graag met jou in gesprek. Is er binnen jouw organisatie of afdeling een gezamenlijke opleidingsbehoefte? Ben jij op zoek naar een opleiding die precies past bij jouw vraag en behoeften en die van je organisatie? Dan is een incompany opleiding misschien dé oplossing.

Zo kunnen wij alle opleidingen uit ons aanbod intern binnen de organisatie organiseren en op maat maken. Wij passen de opleiding aan op jouw specifieke vraag. Zo zorgen we ervoor dat de theorie optimaal aansluit bij jouw praktijksituatie.

De voordelen van een incompany opleiding:
- De inhoud wordt afgestemd op jouw organisatie
- Jouw medewerkers herkennen de inhoud daardoor nog beter
- De onderlinge betrokkenheid en motivatie stijgen aantoonbaar
- Individuele benadering en ruimte voor persoonlijke vragen
- Het hele team in één keer op hetzelfde kennisniveau   
- Op jouw eigen locatie; geen reistijd

Klantervaring
Jan Willem Boersma van de gemeente Schiedam over de Incompany opleiding Ondermijning:
''Het was een goede eerste dag. De docent had een goede stevige bijdrage en er kwam veel interactie op. Vanuit de groep kreeg ik daar ook positieve reacties op. Er was in het programma tijd om een aantal cases uitgebreid te bespreken.

De tweede dag vond ik ook positief. De ochtend leidde tot veel interactie en ook enthousiaste reacties van de docent. Theorie en praktijk sloten goed aan. Het middagdeel ging over de strafrechtelijke inzet en het afpakken van criminele winsten. Dit was een interessant verhaal, maar stond verder af van de praktijk waar de deelnemers mee bezig zijn. Dat was wat mij betreft niet erg, want het is ook goed om deze kant aan de orde te stellen. Het leidde tot meer luisteren en minder interactie.''

Wil je meer informatie?
Of wil je een incompany voorstel voor jouw organisatie? Neem dan contact op met Eveline de Bruin: 020 59 82252 of e.de.bruin@vu.nl.