Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Maak kennis met de HOVO-docenten

Onze docenten zijn enthousiast over hun vakgebied en delen graag hun kennis met u.

Wat kunt u verwachten van onze docenten?

1. Kennis en deskundigheid
De docenten die bij HOVO college geven zijn verbonden aan een universiteit of hogeschool of hebben ruime ervaring op het gebied van onderzoek of onderwijs. Alle cursussen worden geëvalueerd door de onafhankelijke dienst Kwaliteitszorg van de Vrije Universiteit Amsterdam en worden besproken in de Programmacommissie van HOVO. Deze commissie bestaat uit vertegenwoordigers van de faculteiten van de Vrije Universiteit Amsterdam.

2. Enthousiasme en inspiratie
Docenten geven college bij HOVO omdat zij graag hun kennis met u delen: hun drijfveer is enthousiasme over hun vakgebied en hun wens is u te inspireren. 

3. En dat werkt: onze cursussen en docenten worden uitstekend beoordeeld!
Cursisten geven een gemiddelde beoordeling van de cursussen die overeenkomt met een rapportcijfer van ruim een 9 op de onderdelen ‘kennis’ (met vragen over leerdoelen, verwachtingen, et cetera) en ‘docent’ (met vragen over didactiek, aanspreekbaarheid).

Maak kennis met de HOVO-docenten

Meer informatie

Ga naar de pagina Praktische informatie en contact voor informatie over aanmelding, annuleren, MijnHOVO, voorzieningen en bereikbaarheid van de VU campus, en andere praktische zaken.