Daag je talenten uit: het VU Honours Programma

Ben je klaar voor een extra uitdaging? De VU biedt een optie ter uitbreiding van je reguliere bachelor studie: het Honours Programma.

Wat?

Met het Honours Programma kun je je meer verdiepen in je eigen studieveld en je horizon verbreden met extra-curriculaire vakken, zowel binnen als buiten je eigen studieveld. Dit programma is ontwikkeld voor gemotiveerde en getalenteerde studenten en geeft je de mogelijkheid 30 studiepunten te behalen bovenop de 180 studiepunten van je reguliere bachelor studie.

Het programma is gratis (je hoeft er niet extra voor te betalen).

Voor wie?

Je komt in aanmerking voor het programma wanneer je gemotiveerd bent extra vakken te volgen in het 2e en 3e jaar van je bachelor en al je eerstejaars bachelor vakken hebt behaald aan het einde van jaar 1, met een gemiddeld cijfer van 7.5.

Ben jij een gemotiveerde student? Wil je meer leren, vakken van hoge kwaliteit volgen, les krijgen van gepassioneerde academici en studeren met even gemotiveerde en getalenteerde studenten? Klaar om je talenten uit te dagen? Dan is het Honours Programma wat voor jou!

Ani Pogosian - honours student Tandheelkunde

"Meedoen aan het Honours Programma is goed voor mijn algemene ontwikkeling. Ik ontdek nieuwe gebieden die me interesseren en kom in contact met studenten met dezelfde interesses."

Heb je vragen?

Neem gerust contact op met het Honours Programme Team