Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Finance Opleidingen

Wil je je verder verdiepen op jouw vakgebied? Ben je op zoek naar een opleiding op het gebied van Finance op wetenschappelijk niveau? Dan ben je bij de VU aan het juiste adres. Snelle ontwikkelingen op de financiële markten leiden tot de sterke behoefte aan meer expertise bij financiële professionals. Deze expertise krijg jij door onderwijs te volgen bij de VU.

Wij bieden een breed assortiment onderwijsprogramma’s in deeltijdvorm die jij als professional goed kunt combineren met je werktijden. Je vindt hier een overzicht van alle programma’s die we aanbieden op het gebied van Finance. Op de opleidingspagina’s kun je in de meeste gevallen een brochure downloaden voor een uitgebreide beschrijving van de opleiding. Mocht je advies nodig hebben bij je studiekeuze dan helpen wij je graag, zie contactgegevens onderaan de pagina.

Opleidingen Finance

VU SBE Executive Education verzorgt opleidingen en fundamenteel en toegepast onderzoek in het complete spectrum van de financiële en beleggingssector. Dit varieert van Risk Management en Treasury Management  tot bijvoorbeeld het gerenommeerde RBA programma. Van deeltijd masteropleidingen tot modulair onderwijs.

Het academische curriculum is gericht op het verkrijgen van praktische kennis en technische vaardigheden die belangrijk zijn om succesvol te functioneren in tal van financiële en analytische beroepen. De interactie met vakgenoten en docenten, die ruime ervaring hebben in de praktijk, stimuleren je om de theorie in je eigen praktijk toe te passen. 

Bij meerdere finance opleidingen bij VU SBE Executive Education is het mogelijk om een wereldwijd geaccrediteerde titel te behalen, zoals Chartered Financial Analyst of Registered Treasurer, die compliant is volgens de meest recente standaarden.

Bekijk alle deeltijd Finance opleidingen

Waarom voor Executive Education aan de Vrije Universiteit kiezen?

  • Wij hebben meer dan 50 jaar ervaring in het aanbieden en verzorgen van executive en postgraduate onderwijs.
  • Onze programma’s en de wetenschappelijke staf ontvangen continu excellente beoordelingen van participanten en worden als trendsettend beoordeeld door accrediterende organisaties.
  • Onze deelnemers weerspiegelen een diversiteit aan culturele en professionele achtergronden.
  • Een groot netwerk van internationale en nationale bedrijven ondersteunt ons en stuurt werknemers naar onze programma’s.
  • Veel docenten werken in aansprekende posities in de zakelijke dienstverlening, financiële instellingen en overige bedrijven en maatschappelijke organisaties. Dit draagt bij aan de ontwikkeling van onze programma’s omdat zo wordt gewaarborgd dat de programma’s praktisch relevant zijn en blijven.

De VU combineert fundamenteel onderzoek, toegepast onderzoek en opleidingen op alle gebieden van de financiële discipline. Binnen Executive Education aan de VU hebben we een sterke Finance discipline met een internationaal sterke reputatie en uitstraling neergezet.

Terug > Home > VU School of Business and Economics Executive Education

Hoe kunnen we je verder helpen?

Wil je meer weten over onze deeltijdopleidingen, studieadvies of sparren over maatwerkprogramma's? Neem dan contact op

Vrije Universiteit Amsterdam
School of Business and Economics
De Boelelaan 1105
1081 HV Amsterdam

Volg ons op social media

Contactpersoon