Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Business Analytics, Data Science & IT opleidingen

In dit digitale tijdperk zijn kennis en vaardigheden op het gebied van Business Analytics, Data & IT voor professionals op nagenoeg elk vakgebied onontbeerlijk. Ben je op zoek naar een opleiding op wetenschappelijk niveau op het gebied van Business Analytics, Data & IT? Dan ben je bij de VU aan het juiste adres. Kies uit een aantal topopleidingen waarin de laatste inzichten vanuit de wetenschap worden gecombineerd met praktijkkennis.

Er is steeds meer behoefte aan mensen die data (big data) kunnen omzetten in waardevolle inzichten. Zo neemt het belang van data snel toe voor de beslissingsondersteunende rol van financiële functies. Big data heeft een steeds grotere invloed op het business modellen van bedrijven. Digitale innovatie kan niet zonder data-analyse. 

In meerdere opleidingen in ons Executive aanbod verdiep je je in analytische vaardigheden, waarin je kunt kiezen tussen 'business analytics', performance management en analytics gericht op finance professionals.

De meest belangrijke trends en innovaties in informatietechnologie en (business) data analytics en cloud computing komen aan bod in het hoogwaardige onderwijsaanbod van VU School of Business and Economics Executive Education. Gerenommeerde docenten staan ervoor garant dat je ingevoerd raakt in de technische mogelijkheden en de (wettelijke) beperkingen alsook in praktische methodologieën, tools en strategieën voor een optimale benutting van data in de bedrijfsvoering van jouw organisatie. 

Je wordt opgeleid om op dit vlak oog te houden voor de praktische toepasbaarheid in jouw situatie en in een beslissingsondersteunende rol het strategische en operationele management te adviseren.

Opleidingen in Business Analytics, Data Science & IT

Wil je je verder bekwamen in data-analyse, digitale transformatie, data governance, big data, advanced analytics? 

Bekijk dan alle actuele deeltijdopleidingen binnen dit belangrijke vakgebied.Terug > Home > VU School of Business and Economics Executive Education

Hoe kunnen we je verder helpen?

Wil je meer weten over onze deeltijdopleidingen, studieadvies of sparren over maatwerkprogramma's? Neem dan contact op

Vrije Universiteit Amsterdam
School of Business and Economics
De Boelelaan 1105
1081 HV Amsterdam

Volg ons op social media

Contactpersoon