Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is bewaard in Mijn studiekeuze.
Deze opleiding kan niet bewaard worden.
Je bent nog niet ingelogd in Mijn studiekeuze. Log in of maak een account aan om jouw opleidingen op te slaan.
Er gaat iets mis, probeer het later nog een keer.

Audit & Compliance Opleidingen

Wil je je verder verdiepen op jouw vakgebied? Ben je op zoek naar een opleiding op wetenschappelijk niveau op het gebied van auditing, compliance en integriteit ? Dan ben je bij de VU School of Business and Economics Executive Education aan het juiste adres. Bij de VU kun je kiezen uit een aantal topopleidingen waarin de laatste inzichten vanuit de wetenschap worden gecombineerd met praktijkkennis.

Steeds meer bedrijven zien de noodzaak om als organisatie duidelijk zichtbaar compliant en integer te zijn en de risico’s te verminderen die voortvloeien uit de aantasting van (internationale) wet- en regelgeving en maatschappelijke normen. Onlosmakelijk daarmee verbonden zijn de snelle en ingrijpende ontwikkelingen in IT en cybersecurity, die verregaande implicaties hebben voor bedrijfseconomie en accountancy. 

Bij de VU bieden we een aantal topopleidingen op het gebied van auditing, compliance en integriteit. Daarin besteden we veel aandacht aan advisering bij strategische, tactische en operationele vraagstukken en de manier waarop je de nieuwe kennis en inzichten kunt toepassen op je eigen werkomgeving.

Online Open Avond

Donderdag 19 mei 2022

Meld je aan!

Opleidingen in (digital en internal) Auditing, Compliance en Integriteitsmanagement:

Zoek jij als professional in aanvulling op een al uitdagende functie een verdere verdieping en verbreding? Wil je een brede, praktijkgeoriënteerde, academische expertise ontwikkelen ter ondersteuning van je werk? Kies dan voor één van deeltijdopleidingen aan de VU.

De opleidingen in (digital en internal) Auditing, Compliance en Integriteitsmanagement variëren van deeltijd masteropleidingen tot postgraduate opleidingen en professional opleidingen van kortere duur zoals workshops, masterclasses en modules.


Terug > Home > VU School of Business and Economics Executive Education


Hoe kunnen we je verder helpen?

Wil je meer weten over onze deeltijdopleidingen, studieadvies of sparren over maatwerkprogramma's? Neem dan contact op

Vrije Universiteit Amsterdam
School of Business and Economics Executive Education
De Boelelaan 1105
1081 HV Amsterdam

Volg ons op social media

Contactpersoon

Marleen Stieger