Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is bewaard in Mijn studiekeuze.
Deze opleiding kan niet bewaard worden.
Je bent nog niet ingelogd in Mijn studiekeuze. Log in of maak een account aan om jouw opleidingen op te slaan.
Er gaat iets mis, probeer het later nog een keer.

Advies en contractonderzoek

Het VU Expertisecentrum voor Religie en Samenleving heeft veel ervaring op het gebied van maatwerk en advies. In gesprek zoeken we naar mogelijkheden om de uitdagingen binnen je organisatie te verbinden met onze inhoudelijke expertise en onderzoekservaring op het gebied van religie en zingeving.

Advies

Op aanvraag verzorgen we consultancy en advies. Dit kan op allerlei terreinen zijn, zoals religie, levensbeschouwing en onderwijs; zingeving en leiderschap; de juridische status van religieuze gemeenschappen; radicalisering; of interreligieuze dialoog. De verschillende experts binnen onze faculteit zijn in staat hun expertise naar maatschappelijke, religieuze en overheidsinstellingen te vertalen. Meer informatie? Neem contact op met het expertisecentrum.

Contractonderzoek en incompany onderzoek

Ook voor onderzoeksopdrachten, samenwerking op het gebied van onderzoek en onderzoek in je eigen organisatie kun je een beroep doen op het expertisecentrum. Onze onderzoekers hebben veel ervaring in verschillende onderzoeksmethodes, waaronder empirische en narratieve methodes, die ons in staat stellen om problemen goed in kaart te brengen, verklaringen te onderzoeken en oplossingsrichtingen te verkennen. Het onderzoeksproces wordt stap-voor-stap samen doorgenomen en de verwachtingen worden scherp geformuleerd. Samen zoeken we naar de geschikte onderzoeks- en ontwikkelmethodes en de benodigde samenwerkingspartners.