Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is bewaard in Mijn studiekeuze.
Deze opleiding kan niet bewaard worden.
Je bent nog niet ingelogd in Mijn studiekeuze. Log in of maak een account aan om jouw opleidingen op te slaan.
Er gaat iets mis, probeer het later nog een keer.

CarbonCancel

CarbonCancel

Falko – student Artificial Intelligence

Tijdens een vakantie kregen Falko en zijn vrienden de keus om de CO2-uitstoot van hun vlucht te compenseren. Dat deed hen denken: waarom kan dat niet bij alles? Maar om je CO2-voetafdruk te compenseren, moet je wel weten hoe groot hij is. Tijdens de studie Artificial Intelligence bouwde Falko samen met zijn vrienden en studenten Marketing, Rechten en Klimaatwetenschappen een slimme rekenmachine die dit voor jou uitrekent en helpt compenseren.

Weet jij eigenlijk hoe groot jouw CO2-uitstoot is? De gratis CarbonCalculator van CarbonCancel rekent het voor je uit.

Weet jij eigenlijk hoe groot jouw CO2-uitstoot is? De gratis CarbonCalculator van CarbonCancel rekent het voor je uit.

Veel mensen geven om het klimaat, maar hoe maak je als individu een verschil? Met CarbonCancel neem je de controle over je eigen CO2-voetafdruk. Binnen 5 minuten weet je waar jouw uitstoot vandaan komt, en hoe jouw levensstijl je CO2-voetafdruk beïnvloedt. Maar het blijft niet bij berekeningen: je ontvangt ook tips hoe je jouw uitstoot vermindert. Om helemaal klimaatneutraal te leven, biedt CarbonCancel lidmaatschappen. Daarmee steun je projecten die ergens anders emissies verminderen of wegnemen, bijvoorbeeld door bomen te planten of te investeren in groene energie. En je kunt op elk moment je eigen CO2-uitstoot bekijken met een persoonlijk dashboard. Zo zet je je eerste stap zonder voetafdruk.

Tafelkaart met de tekst CarbonCancel

Wil jij ook je wereld veranderen?

Bezoek het VU Masterevent
Mensen op het vliegveld
Master International Business Law aan de VU Amsterdam biedt drie multidisciplinaire afstudeerrichtingen op het gebied van Ondernemingsrecht aan
verenigde naties
De éénjarige, Engelstalige master Political Science aan de VU Amsterdam bied je een uniek curriculum.
Zonnepanelen in een bergachtig gebied
De VU Amsterdam Master Spatial, Transport and Environmental Economics omvat stedelijke, vervoers-, milieu-, en vastgoedeconomie.
Vrouw maakt berekeningen
Met de fulltime Master Econometrics and Operations Research aan VU Amsterdam onderzoek je big data en analyseer je de uitkomsten.
Knooppunt van snelwegen
Tijdens de master Mathematics aan de VU Amsterdam duik je verder de diepte in en ontdek je de veelzijdigheid en onverwachte toepassingen van wiskunde.

Gerelateerde opleidingen