Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is bewaard in Mijn studiekeuze.
Deze opleiding kan niet bewaard worden.
Je bent nog niet ingelogd in Mijn studiekeuze. Log in of maak een account aan om jouw opleidingen op te slaan.
Er gaat iets mis, probeer het later nog een keer.

Van wetenschappelijk onderzoek tot patiënt

Cardiovascular Research

Heb je interesse in hart- en vaatziekten en kun je jezelf voorstellen als wetenschappelijk onderzoeker op het gebied van clinical life sciences? Ben je avontuurlijk, een out-of-the-box denker die met vragen komt en samen met anderen antwoorden zoekt? Heb je een biomedische achtergrond en lijkt het je leuk om in een multidisciplinaire omgeving te werken? Dan is de Master Cardiovascular Research iets voor jou!

De Master Cardiovascular Research is een tweejarig internationaal programma van 120 ECTS. De opleiding biedt je een uitdagend programma met een hoge mate van vrijheid om te kiezen uit verschillende gespecialiseerde cursussen en een groot aantal excellente onderzoeksgroepen voor wetenschappelijke stages.

Na het succesvol afronden van je studie heb je de titel MSc in Cardiovascular Research behaald. De volgende stap in je carrière is misschien een PhD-positie om de volgende topwetenschapper op gebied van cardiovasculair onderzoek te worden. Je wordt breed opgeleid waardoor je binnen de clinical life sciences veel opties hebt om een PhD positie te starten. Andere mogelijkheden zijn banen bij grote farmaceutische of biotech bedrijven, een dubbele diploma als arts of bijvoorbeeld een opleiding als docent.

Gedetailleerde informatie over de master, toelatingseisen en aanmelden is in het Engels beschikbaar: Master Cardiovascular Research