Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

De kunstgeschiedenis van Parijs

De kunstgeschiedenis van Parijs | hybride

Vrijwel iedereen is er eens geweest, maar op Parijs raak je nooit uitgekeken. In deze cursus bekijkt u de stad vanuit de kunstgeschiedenis.

Vakgebied/thema: Kunst en architectuur
Cursus kunstgeschiedenis
Naam docent: drs. Krzysztof Dobrowolski - Onclin

Inschrijven voor deze cursus is niet meer mogelijk.

Parijs is welhaast een synoniem van mode, stijl en kunst. Over dat laatste begrip gaat deze tiendelige cursus: de kunstgeschiedenis van Parijs.

De Lichtstad van vandaag biedt dan wel vooral een negentiende-eeuwse aanblik uit de tijd van Haussmann, maar Parijs herbergt kunst en architectuur van eigen bodem van de Romeinse tijd tot de eenentwintigste eeuw. U ziet dus Romeinse ruïnes, Romaanse kerken, de gotische kathedraal en abdijen, renaissancepaleizen, de drukke barokke schilderijen, de ‘architecture savante’ van de negentiende eeuw, de wirwar van schilderstijlen toen Parijs de kunsthoofdstad was en de moderne en hedendaagse parels, zoals de Fondation Louis Vuitton of de kathedraal van Créteil.

Meer over deze cursus
Inhoud
Data, kosten en inschrijven

Alle cursussen Kunst en architectuur

Accreditaties

Contact en meer informatie

Praktische informatie

Heeft u vragen? Kijk dan eerst op de pagina Praktische informatie. Daar vindt u veel antwoorden over bijvoorbeeld online onderwijs, MijnHOVO, aanmelden en plaatsen, annuleren, de VU campus enzovoorts.

Direct naar
Het complete programma-aanbod
Zoom for Education Veelgestelde vragen
MijnHOVO Direct inloggen
Gids en/of nieuwsbrief aanvragen

Contact met HOVO

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij? Neem dan contact op met een van de medewerkers van de HOVO cursusadministratie via hovo@vu.nl.

Of bel ons op 020 598 56 69. Telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag tussen 10.30 en 11.30 uur en tussen 13.00 en 14.00 uur.

Wij helpen u graag verder.