Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Zomerprogramma 2023 HOVO Amsterdam

21 maart 2023
Het nieuwe zomerprogramma van HOVO staat online!

Boordevol interessante en inspirerende cursussen en studiedagen op de VU-campus en ook enkele zomerse excursies en cursussen op locatie. In boeiende colleges delen bekende HOVO-docenten graag hun kennis en expertise met u. 

Van ‘Franse kathedralen en abdijen in Noord-Frankrijk’ tot ‘Air Traffic management & Control’, van ‘Het einde van het heidendom in de Grieks-Romeinse tijd’ tot ‘Klimaatverandering’. U kunt cursussen volgen over samenzweringstheorieën en geheimen, over Rusland, Thomas Mann, spooknarratieven, Fukuyama en nog veel meer. Online bieden we een spetterende cursus over uitzonderlijke romans.

En, last but not least: wij organiseren een unieke special waarin decanen en andere VU-wetenschappers hun licht laten schijnen op ‘De wetenschap van nu voor de wereld van morgen’.

Bekijk hier het volledige cursusaanbod van HOVO Amsterdam, inclusief alle nieuwe cursussen die starten in mei, juni, juli, augustus en september. 

Of bekijk het aanbod gesorteerd op datum.
U kunt ook bladeren door de online HOVO zomergids 2023

Meer informatie

Ga naar de pagina Praktische informatie en contact voor informatie over aanmelding, annuleren, MijnHOVO, voorzieningen en bereikbaarheid van de VU campus, en andere praktische zaken.