Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Verken kennisterreinen modulair: leergangen bij HOVO

13 september 2023
Wilt u uitgebreid kennismaken met een vakgebied? Grondig kennis opdoen over een thema, verbanden leggen en een onderwerp breed verkennen? Dan is een leergang een goede keuze. Daarmee geeft u zichzelf de kans om bijvoorbeeld de rode lijnen in de geschiedenis te zien, een completer beeld te krijgen van de kunstgeschiedenis, of om een grondige basiskennis psychologie op te doen zonder dat u een bachelor hoeft te doen.

Een leergang omvat een aantal samenhangende cursussen, die ook onafhankelijk van elkaar te volgen zijn. U heeft de vrijheid om per semester te beslissen over deelname. Beginnen met deel I is niet nodig, u kunt elk semester beginnen waar u wilt en de leergangen worden met enige regelmaat herhaald.

Via onderstaande linkjes ziet u informatie over de complete leergang. Per leergang vindt u ook de directe links naar de cursussen die dit najaar plaatsvinden.

Meer informatie

Ga naar de pagina Praktische informatie en contact voor informatie over aanmelding, annuleren, MijnHOVO, voorzieningen en bereikbaarheid van de VU campus, en andere praktische zaken.