Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

HOVO nieuwsbrief 17 mei 2023

17 mei 2023
Geniet u ook zo van de geuren en klanken van de lente? De geur van vers gras na een frisse lentebui en het carillon van de Westertoren dat ‘Aan de Amsterdamse grachten’ over de stad uitstrooit. Hoe zou een parfum van de stad Amsterdam ruiken? Een combinatie van grachtenlucht, uitlaatgassen en sering? En hoe klinkt het lied van de stad? Iets met tramgerinkel, fietsbellen en marktgeluiden? Dit is een vraag die raakt aan een van de leukste cursussen die deze zomer bij HOVO van start gaat. Colleges over de rol van zintuigen bij historisch onderzoek, oftewel ‘belichaamd leren’. In deze nieuwsbrief leest u wat dat inhoudt.

In deze nieuwsbrief leest u ook hoe u in aanmerking komt voor het inspirerende boek ‘Beter laat dan nooit!’. Verder krijgt u een inkijkje in wat er nog meer gebeurt op de VU: we blikken vooruit naar het Déja VU Festival op 15 juni en nemen u mee naar nieuw interessant onderzoek van VU-wetenschappers. 

Lees verder in de volledige nieuwsbrief van HOVO Amsterdam die op 17 mei 2023 is verzonden naar alle HOVO relaties. 

Meer informatie

Ga naar de pagina Praktische informatie en contact voor informatie over aanmelding, annuleren, MijnHOVO, voorzieningen en bereikbaarheid van de VU campus, en andere praktische zaken.