Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Doe mee aan de Aurora-cursus over sociale innovatie in IJsland

28 november 2023
De Universiteit van IJsland biedt een Erasmus+ blended intensieve cursus (BIP) aan voor alle studenten van Aurora-universiteiten in hun laatste jaar van hun bacheloropleiding of in hun masteropleiding.

Deelnemers zullen meer kennis opdoen over de uitdagingen van vandaag terwijl ze werken aan gezamenlijke oplossingen voor verschillende disciplines, in samenwerking met vooraanstaande begeleiders uit de academische wereld en het bedrijfsleven.

De cursus combineert online inhoud, virtuele sessies die gedurende het semester plaatsvinden en een vijfdaagse afsluitende ervaring op locatie aan de Universiteit van IJsland in mei 2024.

• Februari - mei 2024: Virtuele sessies
  • 13 - 17 mei 2024: Capstone-sessie op locatie

Registratie en Erasmusbeurs
Vroege inschrijving is mogelijk tot 10 december. Vroege inschrijvers ontvangen uiterlijk 22 december een bevestiging van acceptatie. De inschrijving sluit uiteindelijk definitief op 31 december 2023.

Studenten die worden toegelaten kunnen een Erasmus+ Short Blended Mobility beurs aanvragen van ongeveer 395 euro voor deelname aan het programma. Instructies om de beurs aan te vragen worden ongeveer één maand voor vertrek gestuurd.

Voor meer informatie verwijzen we graag naar de Spark Your knowledge webpagina.

Eerdere ervaringen

Wil je meer weten over het BIP? Bekijk deze video van de sessie van vorig jaar.

Contact

Aurora staat onder leiding van onderstaande personen. Voor vragen zie de contactinformatie rechts.

Frans Snijders
Interim Secretary-General, Aurora Network