Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Aankondiging Flitscollegedag 23 augustus

11 juli 2023
We hebben iets leuks voor u! Op woensdag 23 augustus krijgt u alvast een gratis voorproefje van het najaarsprogramma tijdens de online HOVO Flitscollegedag. Dit is een dag vol korte colleges die u een inkijkje geven in het cursusprogramma van najaar 2023. Kort, krachtig en gepresenteerd door docenten die de betreffende cursussen geven.

U volgt het hele programma tijdens de Flitscollegedag ontspannen thuis vanuit uw luie stoel, of vanaf uw vakantieadres. Het enige dat u nodig heeft is een internetverbinding. Het programma duurt van 10 uur tot 15.30 uur en bestaat uit een mix van live Flitscolleges en korte opnames. Instappen is op elk moment mogelijk, even pauze nemen ook. Programmadirecteur Carolien van Bergen is deze dag uw gastvrouw. Tussen de colleges door is er gelegenheid om haar of de docenten vragen te stellen.

Het exacte programma is begin augustus bekend. U ontvangt dan een uitnodiging waarin alle sprekers vermeld staan. Bent u benieuwd welke sprekers hun medewerking al hebben toegezegd? Neem dan een kijkje op de website. Daar kunt u zich ook al aanmelden voor deze inspirerende en gratis dag.

Meer informatie

Ga naar de pagina Praktische informatie en contact voor informatie over aanmelding, annuleren, MijnHOVO, voorzieningen en bereikbaarheid van de VU campus, en andere praktische zaken.